YouTube'da izlenmiyorum

Bu işi yapacaksan biraz yapay olmak gerekli her şeye gülmek falan bana görede değil ben kendim olmayı seviyorum şaklabanlık yapmayı değil.

Bu işi yapacaksan biraz yapay olmak gerekli her şeye gülmek falan bana görede değil ben kendim olmayı seviyorum şaklabanlık yapmayı değil.
İşte aynı mesele. Daha sonra canlı yayınlar açtım mesela, herkes ayrı bir kafa yaşıyor. Gelip durup dururken sövenler, saçmalayanlar. Baktım bu ben değilim. Zaten o sıralar medikalciydim ben, satış yöneticisi pozisyonundaydım. Dedim gerek yok böyle bir şeye. Medikal sektöründe benim belli bir ağırlığım var dedim, gelip 10 yaşına çocuğa niye sövdüreyim kendime?

Benim de bir kanalım vardı her gün 1-2 video atıyordum. 70 aboneye ulaşmıştım 180 civarı videom vardı ve toplam izlenmem 100 bini geçmişti neredeyse. Sonra bi' baktım videolarım artık resmen hepsi en az 1-2 bin izlenmeye başlıyor. Bende her izlendikçe daha çok video attım. En sonunda kanalımı çalıp Bitcoin videoları attılar kanalımı geri aldıktan 1 gün sonra kanalım askıya alındı ve bir daha hiç uğraşmadım. Sana tavsiyem sürekli sürekli farklı içerikler ve gündeme göre popüler tarzda videolar paylaş. Gerçekten sabır işi yani hop diye birkaç video ile iyi izlenmeler elde edemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…