Herkese yeniden merhaba. Dün "Büyük Oyun" adlı televizyon programını araştırmak için Youtube'da arattım. Birkaç video izledim. Bu akşam da Youtube'a girdiğimda karşıma böyle bir şey çıktı:
İlk başta basit bir hata sandım. Değişik karakterler ile yazılmış "Büyük Oyun" yazısına tıkladım.
Ve karşıma çıkan:
İlk baştaki videoya tıkladığımda sadece birkaç saniyeliğine büyük oyun oynanıyor diye bir yazı çıkıp kayboluyor, sonrası kırmızı bir ekran. Ve değişik bir müzik. Ve video 6 yıl önce yüklenmiş. O kişinin kanalında tuhaf videolar var. İsterseniz bir ziyaret edin. Ben tırstım biraz açıkçası.
Daha sonra Youtube'u kapatıp tekrar açtığımda ise:
Bazı şeyler değişmişti. Yazılar normaldi. Bazı aranalar gitmiş, yerine yenileri gelmişti. Normale döndü.
Ayarlar - Uygulamalar - Uygulamalar - Switfkey - Depolama -Verileri temizle.
Aynı işlemi Youtube üzerinde de uygulayın, dil seçeneklerindeki ekstra dilleri kaldırın.
Ayarlar - Uygulamalar - Uygulamalar - Switfkey - Depolama -Verileri temizle.
Aynı işlemi Youtube üzerinde de uygulayın, dil seçeneklerindeki ekstra dilleri kaldırın.
Sorun kendi kendine düzeldi, fakat nedeni bu mudur? Ayrıca adamın diğer videolarındaki başlıklar da bozuk. Youtube'a nasıl o şekilde video yükleyebilir?