YouTube'da Karakter Hatası Sonucu Gördüklerim

Makaleler
1
Herkese yeniden merhaba. Dün "Büyük Oyun" adlı televizyon programını araştırmak için Youtube'da arattım. Birkaç video izledim. Bu akşam da Youtube'a girdiğimda karşıma böyle bir şey çıktı:
IMG_20190314_200049.jpg

İlk başta basit bir hata sandım. Değişik karakterler ile yazılmış "Büyük Oyun" yazısına tıkladım.

Ve karşıma çıkan:
Screenshot_20190314-195248.jpg

İlk baştaki videoya tıkladığımda sadece birkaç saniyeliğine büyük oyun oynanıyor diye bir yazı çıkıp kayboluyor, sonrası kırmızı bir ekran. Ve değişik bir müzik. Ve video 6 yıl önce yüklenmiş. O kişinin kanalında tuhaf videolar var. İsterseniz bir ziyaret edin. Ben tırstım biraz açıkçası.

Daha sonra Youtube'u kapatıp tekrar açtığımda ise:
IMG_20190314_200542.jpg

Bazı şeyler değişmişti. Yazılar normaldi. Bazı aranalar gitmiş, yerine yenileri gelmişti. Normale döndü.

Sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar - Uygulamalar - Uygulamalar - Switfkey - Depolama -Verileri temizle.
Aynı işlemi Youtube üzerinde de uygulayın, dil seçeneklerindeki ekstra dilleri kaldırın.
Sorun kendi kendine düzeldi, fakat nedeni bu mudur? Ayrıca adamın diğer videolarındaki başlıklar da bozuk. Youtube'a nasıl o şekilde video yükleyebilir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı