YouTube'da like işareti kayboldu

Leux48

Centipat
Daha fazla  

Resimde de göründüğü gibi like butonu simgesi kayboldu yeni fark ettim ama sanırım 2-3 saattir bu şekilde like tuşuna basarsam efekt dahi çıkmıyor hiçbir şekilde o videoyu beğendiğimi falan göremiyorum. Çerezleri temizleyip eklentileri kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattım ama sorun çözülmedi. Var mıdır bir çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
F5 at düzelir dostum

Reklam engelleyici kullanıyorsan sosyal düğmeleri devre dışı bırakmayı aktif etmiş olabilirsin.

Reklam engelleyici kullanıyorsan sosyal düğmeleri devre dışı bırakmayı aktif etmiş olabilirsin.
dostum dediğim gibi bütün eklentileri kaldırıp çerezleri sildim

Aynı sorunu yaşıyorum. YouTube'da şu anda yaşanan genel sorunlardan biri herhalde. Hatta abone olunan kanallarda zil işareti de gözükmüyor.
evet hocam sanırım genel bir sorun çoğu kişide bu sorunu yaşıyormuş birkaç dakikaya düzelir diye umuyorum.

Dostum dediğim gibi bütün eklentileri kaldırıp çerezleri sildim

Evet hocam sanırım genel bir sorun çoğu kişide bu sorunu yaşıyormuş birkaç dakikaya düzelir diye umuyorum.

Bazen kaldırınca hemen düzelmez. Cache belleği de temizlemek gerekir. Tarayıcıyı ve PC'yi yeniden başlatarak dener misin bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…