YouTube'da LoL anları paylaşarak para kazanılır mı?

fisherrr1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba YouTube'da günlük LoL yayın anları paylaşmak istiyorum para kazanamam açılır mı, bu işi yapanlar gelir elde ediyor mu? Merak ediyorum.

Piyasadaki elemanlar gibi olabilirsen kazanırsın para.

Merhaba YouTube'da günlük LoL yayın anları paylaşmak istiyorum para kazanamam açılır mı, bu işi yapanlar gelir elde ediyor mu? Merak ediyorum.
Knk bu abone ve izlenmeye bağlı. Birşey diyemeyiz. Ama 1 2 ayın sonunda bin abone barajını geçersen kazanırsın.

YouTube'de yanlış bilmiyorsam para kazanmanın açılması için en az 1000 abone lazım ki para kazansanız dahi bu bir iş olarak görüldüğü için devlet gelirin bir kısmını yine vergi olarak alıyor.

Knk bu abone ve izlenmeye bağlı. Birşey diyemeyiz. Ama 1 2 ayın sonunda bin abone barajını geçersen kazanırsın.
1000 abone ve 4000 saat lazım olduğunu biliyorum başkaların anlarını paylaşacağım için para kazananmam açılır mı diye sordum.

Telif atarlarsa para kazanamazsın, onun dışında oyun kategorisi için CPM değerleri çok düşük. Adsense üzerinden para kazanabilseniz bile verdiğiniz çabaya karşılık kazanacağınız para çok komik "rakamlar" olacaktır.

1000 abone ve 4000 saat lazım olduğunu biliyorum başkaların anlarını paylaşacağım için para kazananmam açılır mı diye sordum.
Eğer izin almazsan telif yersin hatta tazminat davası bile açılabilir. Riske atma. Sistemin eğer minecraft kaldırıyorsa onu çek eğer iyiyse sistemin oyun dünyasına gir ve onlardan kesitler yayınla. İnan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…