YouTube'da nasıl popüler olunur?

eneshazan

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar, 24 yaşında YouTube'da popüler olmaya çalışan bir insanım şu an 580 abonem ve 243.957 görüntüleme alan bir kanalım var izlenmelerin çogu Shorts videolarından oyun videoları çekiyorum genellikle açıkçası izlenmek için her alandan video cekebilirim cok acıgım bu konuda yeni fikirlere ve nasıl daha cok izlenirim önerilerinize ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz ve ortalama bir bütçeyle reklam çalışması yapmak istiyorum Google adsden cok fazla abone kazanılmıyor reklam verince nereye reklam verebilirim çok ucuk bütçeler harcamadan en kaliteli nasıl etkileşim kazanırım önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller YouTube'da Enes hazan kanalımın ismi direk kendi ismimi kullanmayı tercih ettim.

Çocuk videoları baya tutuyor deneyebilirsiniz.(Youtube Kids)

Abone oldum hocam. içeriklerin oyun olduğu için çocuklara yönelik Shorts videolarından uzun videona çekmeye çalışın. Mesela Shorts videosunda oyunun en heyecanlı yerinde kes devamı kanalda yazabilirsin.

Popüler etiketler kullanmak ve çocuk videosu çekmek.

Abone oldum hocam. içeriklerin oyun olduğu için çocuklara yönelik Shorts videolarından uzun videona çekmeye çalışın. Mesela Shorts videosunda oyunun en heyecanlı yerinde kes devamı kanalda yazabilirsin.
teşekkür ederim onu yapmaya çalışıyorum bazı videolarda işe yarıyor cidden 14k izlenen videomdan 25 abone fılan geldi o taktik çalışıyor

Popüler etiketler kullanmak ve çocuk videosu çekmek.
etiketleri genelde en popüler neyse videonun konusu onu kullanmaya çalışıyorum bazen işe yarıyor öne çıkartıyor bazende bi işe yaramıyor anlamadım algoritmayı tam

Neden nokta, virgul ve paragraf kullanmiyorsun? Bunu yazanin cektigi video nasil olur diye meraklanmadim degil.

Neden nokta, virgul ve paragraf kullanmiyorsun? Bunu yazanin cektigi video nasil olur diye meraklanmadim degil.
bak insanları meraklandırabiliyorum demekki bunu başarı olarak görürüm hocam ben, kanalımı inceleyebilirsin fikirleriniz değerli benim için

Özgün içerik olmadıgı için galiba dostum yükledigin videolardan internette 1000 tane var aynı videolardan.

Özgün içerikli paylaşımlarda yapmıştım fakat onlardada aynı sonucu aldım.
Garip olan ilk iyi izlenme alıp sonrasında almamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…