E eneshazan Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #11 xkralTR6767 dedi: Özgün içerikli paylaşımlarda yapmıştım fakat onlardada aynı sonucu aldım. Garip olan ilk iyi izlenme alıp sonrasında almamak. Genişletmek için tıkla... algoritmaya ayak uydurmak gerekiyor işte yapabilenler milyon izlenmeler alıyor bizde gariban gariban devam
xkralTR6767 dedi: Özgün içerikli paylaşımlarda yapmıştım fakat onlardada aynı sonucu aldım. Garip olan ilk iyi izlenme alıp sonrasında almamak. Genişletmek için tıkla... algoritmaya ayak uydurmak gerekiyor işte yapabilenler milyon izlenmeler alıyor bizde gariban gariban devam
X xkralTR6767 Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #12 eneshazan dedi: Algoritmaya ayak uydurmak gerekiyor işte yapabilenler milyon izlenmeler alıyor bizde gariban gariban devam. Genişletmek için tıkla... Baksana son atııklarım 0 izlenme aldı.
eneshazan dedi: Algoritmaya ayak uydurmak gerekiyor işte yapabilenler milyon izlenmeler alıyor bizde gariban gariban devam. Genişletmek için tıkla... Baksana son atııklarım 0 izlenme aldı.