Çözüldü YouTube'da olan birinci şahıs kesit filmin kalanı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oylesine1i

Hectopat
Arkadaşlar geçen gün Instagram'da bu videoyu gördüm. Başta herhangi birinin yaptığı kısa bir sahne sandım. Ama bugün tekrar izleyince ilk saniyede elinde telefon tuttuğunu gördüm. Demek ki bu sahne tek başına değil, başka bir videodan kesit. Instagram'da bu videoyu bulduğum sayfaya ait değil ama. Paylaşan sayfa 800 takipçili rastgele videolar paylaşıyor. Nasıl bulunur bu video? Edit: mod arkadaş başlığa youtube yazmış fakat ben videoyu buraya atabilmek için kendi kanalıma koydum. Normalde videoyu instagramda gördüm, fark eder mi bilmem.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

İçimden yaklaşık 10 dakikadır sana teşekkür ediyorum. Tek bir kelime dahi yazmadan sadece işi halledip giden kral. Bulabileceğime dair hiç umudum yoktu. Videonun orijinal sahibi buymuş. Ama tam anlamadım bu kadar iyi bir kısa filmi müzik klibi için mi yapmışlar?

images.jpeg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı