Grkgkdz Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 0 30 Eylül 2018 #1 Arkadaslar Osmanli tekrar kurulsa dunyada 1 kisi kalsa Akdeniz denizini bosaltsak nasil olur gibisinden videolar hazirlamayi dusunuyorum. Sizce tutar mi?
Arkadaslar Osmanli tekrar kurulsa dunyada 1 kisi kalsa Akdeniz denizini bosaltsak nasil olur gibisinden videolar hazirlamayi dusunuyorum. Sizce tutar mi?
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 30 Eylül 2018 #2 Yol yakınken dön bence.
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 30 Eylül 2018 #3 Grkgkdz dedi: Arkadaslar Osmanli tekrar kurulsa dunyada 1 kisi kalsa Akdeniz denizini bosaltsak nasil olur gibisinden videolar hazirlamayi dusunuyorum. Sizce tutar mi? Genişletmek için tıkla... 3. dünya savaşı gibi içerikler izleniyor bu zamanda.
Grkgkdz dedi: Arkadaslar Osmanli tekrar kurulsa dunyada 1 kisi kalsa Akdeniz denizini bosaltsak nasil olur gibisinden videolar hazirlamayi dusunuyorum. Sizce tutar mi? Genişletmek için tıkla... 3. dünya savaşı gibi içerikler izleniyor bu zamanda.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 30 Eylül 2018 #5 Grkgkdz dedi: Arkadaslar Osmanli tekrar kurulsa dunyada 1 kisi kalsa Akdeniz denizini bosaltsak nasil olur gibisinden videolar hazirlamayi dusunuyorum. Sizce tutar mi? Genişletmek için tıkla... Siz yapmadan bilemeyiz, hele bir yapin
Grkgkdz dedi: Arkadaslar Osmanli tekrar kurulsa dunyada 1 kisi kalsa Akdeniz denizini bosaltsak nasil olur gibisinden videolar hazirlamayi dusunuyorum. Sizce tutar mi? Genişletmek için tıkla... Siz yapmadan bilemeyiz, hele bir yapin
Y YumurtalıSucuk Decapat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 23 Aralık 2018 #6 Türk ve Dünya tarihi hakkında MEME yapan Youtube kanalları var gayette tutuyor edit yapmayı iyice bilirsen yolun açık senin düşündüklerin pek ilgi çekmez gerçekcilikte barındırmıyor.
Türk ve Dünya tarihi hakkında MEME yapan Youtube kanalları var gayette tutuyor edit yapmayı iyice bilirsen yolun açık senin düşündüklerin pek ilgi çekmez gerçekcilikte barındırmıyor.
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2018 #7 2 video yapıp izlenmiyor diye bırakacaksan işin zor. İzlenmeyecek içerik yok bu arada izlettirmek önemli.
2 video yapıp izlenmiyor diye bırakacaksan işin zor. İzlenmeyecek içerik yok bu arada izlettirmek önemli.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 24 Aralık 2018 #8 Burak Çelik ve Yusuf Kayaalp var. Güzel izleniyor bence. Dene ve gör.