YouTube'da oyun hikayesi içeriği nasıl üretilir?

MevlütCanToy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu bahsettiğim oyun hikayesi içeriği Shorts'u YouTube'da bayağı izleniyor mu yani tutuyor mu? Kendimi göstermem gerekir mi? Videoyu nasıl yapmalıyım? Detaylıca anlatırsanız mutlu olurum.

Tutuyor hocam da amacınız bu işten para kazanmaksa, shorts kısmı kazandırmıyor.
Hocam kendimi göstermem gerekir mi? Videoya neler eklemeliyim bir oyun hikayesi videosu shorts'u nasıl yapılır? Capcut kullanıyorum edit programı olarak iyi midir?

Hocam kendimi göstermem gerekir mi? Videoya neler eklemeliyim bir oyun hikayesi videosu shorts'u nasıl yapılır? Capcut kullanıyorum edit programı olarak iyi midir?

"Kendimi göstermem gerekir mi?" yüzünüzü göstermek anlamında dediyseniz bunu hayır, sanmıyorum bu tarz içerikleri yapan kişiler genelde sadece videolarını gösteriyor kendilerinin sadece sesi oluyor. Bu videoların nasıl yapıldığı konusunda pek bir fikrim yok açıkcası ama videosunu hazırlayacağınız oyuna çok iyi hakim olmanız lazım kısaca hikayeli oyunları seviyor ve oynuyor olmanız lazım. Son olarak eğer telefondan yapacaksanız edit işini, Capcut uygulması bildiğim kadarıyla en çok kullanılan uygulama, tam anlamıyla yeterli olur mu emin değilim ama eminim gösterişli geçişler vs. yapabilirsiniz. Kendimi biraz daha geliştirmek isterim derseniz de PC'ye geçip Camtasia uygulamasını kullanmanızı önerebilirim başlangıç için. Daha sonrasında isterseniz Vegas Pro ve Premiere Pro gibi daha üst seviye uygulamalara göz atabilirsiniz.

Arkadaşlar bu tür videolar nasıl yapılıyor bilen yok mu?

Neden oyunu bilmem gerekir mi? ben hiç oyun bitirmedim sadece Devil may cry, Gta Sa bitirdim.

Arkadaşlar bu tür videolar nasıl yapılıyor bilen yok mu?

Neden oyunu bilmem gerekir mi? ben hiç oyun bitirmedim sadece Devil may cry, Gta Sa bitirdim.

Oyunu bilmeden nasıl hikayesini anlatıp bilinmeyen detayları vereceksiniz? Örneğin siz Devil May Cry ve Gta San Andreas bitirmişsiz, hikayesini anlatacaksanız bitirmiş olmanız yeterli tamam ama günümüzde her oyunun hikayesi kabaca internette yazıyor zaten önemli olan kendi bulduğunuz ya da araştırıp bulduğunuz EasterEgg'leri veya oyun hakkında bilinmeyen detayları izleyiciye sunmanız.

Hocam ingilizcem yok. EasterEgg'leri nereden bulabilirim. Enis kirazoğlu gibi mi yapmalıyım videoyu?

Hocam ingilizcem yok. EasterEgg'leri nereden bulabilirim. Enis kirazoğlu gibi mi yapmalıyım videoyu?

Orası size kalmış hocam, İngilizce bilseniz tabii daha faydalı olur ama şart değildir diye tahmin ediyorum. Google'da artma yapacaksınız. Örneğin: "Gta San Andreas Easter Eggs" yazarsanız karşınıza oyunla alakalı tüm gizemler vs. çıkar.

Bu çıktı hocam bu oyunun hikayesiyle ne alakası var?

Eki Görüntüle 1696548

Bu çıktı hocam bu oyunun hikayesiyle ne alakası var?

Easter Eggler genellikle ana hikayeden bağımsız ama bir noktada da hikaye ile birleşen noktaları olan, oyun yapımcıları ve geliştiricilerinin oyuna eklediği sürpriz içerikleridir, eğer böyle bir iş yapmaya kalkacaksanız bunları da ekleyebilirsiniz hikayeden bağımsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…