YouTube'da oyun hikayesi içeriği nasıl üretilir?

Easter Eggler genellikle ana hikayeden bağımsız ama bir noktada da hikaye ile birleşen noktaları olan, oyun yapımcıları ve geliştiricilerinin oyuna eklediği sürpriz içerikleridir, eğer böyle bir iş yapmaya kalkacaksanız bunları da ekleyebilirsiniz hikayeden bağımsız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu gibi argo kullansam kanalım kapanır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu gibi argo kullansam kanalım kapanır mı?

+18 görüntüler kullanmadıktan ve içerik hırsızlığı yapmadıktan sonra kanalınıza telif vs. geleceğini sanmıyorum ama bir şey olmaz diye de argo, küfür vs. kullanmaya gerek yok. Sonuçta böyle bir işe başlarsanız her yaştan ve her kesimden insanların sizi izleme potansiyelini göz önünde bulundurmanız lazım.

+18 görüntüler kullanmadıktan ve içerik hırsızlığı yapmadıktan sonra kanalınıza telif vs. geleceğini sanmıyorum ama bir şey olmaz diye de argo, küfür vs. kullanmaya gerek yok. Sonuçta böyle bir işe başlarsanız her yaştan ve her kesimden insanların sizi izleme potansiyelini göz önünde bulundurmanız lazım.
İlk olarak ingilizce öğrenmekle mi başlamalıyım yoksa şuan da çekebilir miyim video? Benim diksiyonum iyi değil. Laptop dan metin belgesi dosyası açıp oraya yazarak okuyup sonra çekip kaydetsem 45 saniye bu attığım videodaki gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı