YouTube'da oyun ve sistem testi yayınlamak

Daha fazla  
Arkadaşlar, selam. YouTube'da sistemimin oyun testlerini yayınlamak istiyorum. Aslında bu videolar hem oyun oynanışı olacak hem de benchmark testi gibi olacak. Oyunumu oynarken sol üstte Afterburner değerlerini göstereceğim.

Ancak yayıncılık konusunda sıfır olduğum için bazı sorularım var. Örneğin ben Forza Horizon 4 videoları yayınlamak istiyorum. Telif hakkı veya uyarı yememek için oyunun kendi radyosundaki müzikleri kapatmalı mıyım? Yoksa açıklama kısmında şarkı isimlerini belirterek radyo açık şekilde oynayabilir miyim?

Bu konu dışında başka nelere dikkat etmeliyim telif ve uyarı konusunda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana önerim videodaki yazıları ters yap ve radyo konusunu bilmiyorum yani şey gibi düşün ayna etkisi gibi birde hangi uygulamadan yapılıyor bilmiyorum biraz araştır birde radyoda açıklamaya müziğin ismini yazmanın faydası olmayacağını düşünüyorum belkide olur ama zaten youtube videodaki müziği kendisi tespit ediyor radyoyu kapatman daha sağlıklı olucaktır yada sesini sincap sesi tarzı yapabilirsin ama busefer anlamı kalmaz.

Sana önerim videodaki yazıları ters yap ve radyo konusunu bilmiyorum yani şey gibi düşün ayna etkisi gibi birde hangi uygulamadan yapılıyor bilmiyorum biraz araştır birde radyoda açıklamaya müziğin ismini yazmanın faydası olmayacağını düşünüyorum belkide olur ama zaten youtube videodaki müziği kendisi tespit ediyor radyoyu kapatman daha sağlıklı olucaktır yada sesini sincap sesi tarzı yapabilirsin ama busefer anlamı kalmaz.
Tamam müziği kapatırım, bu o kadar büyük bir sorun değil de yazılar konusunda dediğiniz ne için?
Yani oyunun menüsü, oyuncuların ismi falan okunmaz hale gelecek o şekilde. Garip olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı