YouTube'da para kazanma

• Konuyu başlatan MFG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 477
Rica ederim hocam hayranınızım neredeyse 600 videonuzu falan izledim.
Çok teşekkürler hocam sizin gibi can destekçilerle buralara geldik, umarım devamda ederiz. Teşekkür ederim tekrardan varolun 🥰

Çok teşekkürler hocam sizin gibi can destekçilerle buralara geldik, umarım devamda ederiz. Teşekkür ederim tekrardan var olun 🥰

Abone oldum yeni video bekliyoruz siz yeter ki yapın. 😆

Çok teşekkürler hocam sizin gibi can destekçilerle buralara geldik, umarım devamda ederiz. Teşekkür ederim tekrardan varolun 🥰
Ufak bir göz gezdirdim kanala para kazanma konusunda ilk para kazanma açıldığı zaman reklam türüne uygunluk ve video türü gibi konularda eksiksiz yapmanız lazım bu şekilde mesela yanlış reklam türü ve video içeriği hakkında bilgi ihtara düşüyor ve bir kere işin içine düşünce çıkmak zor ayrıca videoların kısa olması ve her ne kadar videoları yapan kişinin bir birey olması halinde kanal bunu yansıtmadığı için pek umursamıyorlar aynı şekilde videolar ortalama 10dk ve vlog paylaşan biri olsaydınız kanal bir kişi ile bagdaşmış olacağı için para kazanmayı açmak çok daha kolay olurdu. Tavsiyem para kazanmak istiyorsanız yeni bir kanal ve short videoları yapmanız. Eski içerikleri shrt uyarlayıp atın derim .

Ufak bir göz gezdirdim kanala para kazanma konusunda ilk para kazanma açıldığı zaman reklam türüne uygunluk ve video türü gibi konularda eksiksiz yapmanız lazım bu şekilde mesela yanlış reklam türü ve video içeriği hakkında bilgi ihtara düşüyor ve bir kere işin içine düşünce çıkmak zor ayrıca videoların kısa olması ve her ne kadar videoları yapan kişinin bir birey olması halinde kanal bunu yansıtmadığı için pek umursamıyorlar aynı şekilde videolar ortalama 10dk ve vlog paylaşan biri olsaydınız kanal bir kişi ile bagdaşmış olacağı için para kazanmayı açmak çok daha kolay olurdu. Tavsiyem para kazanmak istiyorsanız yeni bir kanal ve short videoları yapmanız. Eski içerikleri shrt uyarlayıp atın derim .
Hayır hocam reklam türü paylaşırken zaten para kazanma açıktı ama Shorts kısmı gelince bir kaç video paylaştım, YT'de bunları kısa bulmuş şimdi kanal formatı değişince ve aniden izlenmeler düşünce dikkat çekmiş kanal. Yoksa reklamlarla bir bağlantısı yok yani, o dönem baya artmış birşeydi hemde ben ilk paralarımı o videolardan kazandım. YouTube desteğe hangi videolar diye sorduğumdada cevap alamıyorum. Ama shortslardan kaynaklandığı kesin biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı