YouTube'da para kazanmadan önce sahış şirketi açılmalı mı?

O zaman geçmiş olsun. 4 yıl sonra kapınızı çalarlar merak etmeyin. Devlet izler, ses etmez. Beş yıl sonunda gel bakalım sen der. Onların beyanını vermemenden ötürü 1200 TL cezalı şekilde cilalı bir fatura keserler önüne. Ödenmezse e-haciz gelir üzerine mal alamazsın, bankadan hesap açamazsınız. Kısacası kendi adına hiçbir şey yapamazsın.
Bir içerik üreticisine 350bin TL vergi borcu gelmişti dikkat et reis sonradan patlamasın bir anda
Ağır Mimar 100.000-TL ceza aldı.

Bu yazdığın başına dert açabilir. Buradan birisi Gelir İdaresi Başkanlığı'na yazarsa faiziyle beraber söke söke alırlar o vergileri senden.

Reşit bile değilsin. Ailenin başını yakacaksın o zaman. O cezalar tek tek babana kesilir haberin olsun.

Bir içerik üreticisine 350bin TL vergi borcu gelmişti dikkat et reis sonradan patlamasın bir anda

Son düzenleme:
Hocam ben oyun satışı yapıyorum instagram'da felan. Benim böyle bir şey yapmam gerekir mi ?

Ben uydurma konuşmuyorum. Cumhurbaşkanı kararı bu. Gelir İdaresi Başkanlığı ile görüş bakalım ne diyecekler sana?
Hocam ben oyun satışı yapıyorum instagram'da felan. Benim böyle bir şey yapmam gerekir mi ?
Belirli faaliyet kodları var. Onların dahilinde ise muafiyet belgesi denilen bir belge var. Ondan alarak 3 yıl yapılıyordu. Ama boncuk, nakışla üretilen ürünler, tarhana, erişte gibi satışlardaydı bu sizde olmaz sanırım. Vergi dairesiyle görüşün.
ben yazıyı sildim size zahmet sizde silebilirmisiniz ?
Kanunsuz iş yapıyor olmana sessiz kalacak halimiz yok.

Gelir İdaresi Başkanlığına rapor edeceğim zaten. Ekran görüntüsünü aldım, bilir kişi incelemesi yapılırsa onanır.

Para kazanmayı kapalı tutma reklam gelirinden mahrum olursun. AdSense de biriksin. AdSense ayarlarından alt limiti 200 TL değil de 10.000 TL falan yap öyle bir para eline geçince şirket aç.

Aa çok mantıklı peki bu bir suç mu yani bu illegal bir durum mu ben illegal davranmak istemiyorum çünküde. Peki şöyle olur mu ben açtım para kazanmayı o dediğinizi yaptım orada birikti sonrasında ben onu 18 yaşında falan şirket açıp çeksem olur mu yani 4 yıl falan biriktirsem?

Ben yazıyı sildim size zahmet sizde silebilir misiniz?

İyide ben öğrenmeye çalışıyorum zaten şu an para da kazanmıyorum bunda ne gibi bir suç olabilir ki zaten suç olmasın diye iyice araştırıyorum ironik :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…