YouTube'da piksel indie oyunlar tutar mı?

İngilizce yapın. Türk olduğunuz öğrenilirse zaten çoğu Türk arkadaşımız gelir. Açıklamaya sosyal medya hesaplarınızın linkini ve orjinal şarkının linkini koysanız yeterli olur.
Kanal ayarlarında konumu abd mi yapayım türkiye mi? Bir de kanal ayarlarında anahtar kelimeler nasıl olmalı? Çok soru sordum kusura bakmayın.

Kanal ayarlarında konumu abd mi yapayım türkiye mi? Bir de kanal ayarlarında anahtar kelimeler nasıl olmalı? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Sorun değil efendim burada cevaplamak için varım sonuçta. Konumu Türkiye yapın konum pek önemli değil siz hangi dilde yaparsanız onların önüne çıkar. Anahtar kelimelere cover vb. ifadeler yazsanız yeterli.

Sorun değil efendim burada cevaplamak için varım sonuçta. Konumu Türkiye yapın konum pek önemli değil siz hangi dilde yaparsanız onların önüne çıkar. Anahtar kelimelere cover vb. ifadeler yazsanız yeterli.
Hocam ben oyun kanalından ilerlemek istiyorum tavsiyen var mı?

Hocam cevap verir misin? @lilend

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı