Youtube'da Reklam Vermek

MasterKing

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Youtube kanalımın reklamını Google Adwords'te reklam vermek istiyorum fakat inceliklerini bilmiyorum yani 70-100 TL gibi bir reklam parası versem ne kadar abone gelir veya abone gelmesi için tam olarak ne yapmam lazım? Hangi seçenekleri tıklamam gerekiyor Adwords'te? Bu soruyu sormamın amacı daha önceden birkaç tane reklam verdim 50 TL'lik fakat beklediğim gibi abone gelmedi sadece izlenim arttı o da reklamını yaptığım videonun. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle bir şey var; sen reklam verirken içeriğinin görünmesini sağlıyorsun yani kendi videonu gereksiz video kalabalığından üste çıkarıp görünür hale getiriyorsun adwords zaten sana abone vadetmiyor. Velhasıl kelam reklamını yaptığın videonun abone kazanma odaklı olmasına dikkat et fiyat konusunda da ne kadar çok para verirsen bu dediğim video kalabalığından o kadar ortaya çıkar ama verdiğin video abone kazanmaya yönelik değilse yine abone beklediğin kadar gelmeyebilir. Son olarak abone kazanmaya yönelik video derken kast ettiğim şey videonun dikkat çekici olması değil kullanıcının diğer videolarını da görmek istemesi yani insanda takip etme hissi yaratmalı. Umarım yardımcı olmuşumdur benden daha iyi bilenler vardır mutlaka başkalarına da sor yine sen. Kolay gelsin :)

Aynen haklısınız dediklerinizi dikkate alacağım bu devirde güldüren videolar tutuyor veya aşırı profesyonel hazırlanmış videolar bende videolarımdaki güldüren sahneleri derleyip bir video yapacağım :) tekrardan teşekkürler aydınlattığınız için :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı