YouTube'da reklamlar çoğaltıldı mı?

Hocam Adguard eklentisini kullanın. Yıllardır tek bir reklam izlemedim.

Mobilde YouTube Pro, PC'de Adguard eklentisi. Bu ikisi varsa tek bir reklam bile izlemezsiniz.

YouTube'da en iyi bugu söylemeliyim. Reklamlardaki i simgesine tıklayınca bu reklamı gösterme seçeneği var direk reklamları atlıyor. Öyle reklam engelleyici ile uğraşmayın.
Dostum kimsenin uğraştığı yok, yüklüyoruz o arkada kendisi engelliyor. Uğraşan sensin.

@Ashen One sanırım reklam engelleyiciler artık işe yaramıyor. Üç video izledim, üç video sonrası uyarı verdi. Reklam engelleyiciyi kapatmadan videoyu izletmiyor.

Hocam verilerini zaten YouTube'la paylaştığının farkında değilsin sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar gösterim sıklığının arttığını düşünüyorum.

Hocam verilerini zaten YouTube'la paylaştığının farkında değilsin sanırım.

Google, meta vb. şirketlerden veri kaçırmanızın imkanı olmadığını da biliyorsunuzdur umarım. 3. şahıslar ile veri paylaşmanın saçmalığını nasıl savunabiliyorsunuz anlayamıyorum, bu kadar geniş olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz reklam engelleyici uyarısı almadım fakat YouTube'un reklam arttırma ve reklam engelleyicileri engelleme politikası izlediğini aşağı yukarı biliyoruz.

Reklam engelleyici uyarıları bana da gelirse YouTube Premium Öğrenci alacağım. YouTube sık kullandığım için 20₺'ye değer ki, zaten bu düşük bir rakam.

Son düzenleme:

@Turgineer bana uyarı vermeye başladı. Sanırım kademeli kademeli getiriyorlar.

@Turgineer bana uyarı vermeye başladı. Sanırım kademeli kademeli getiriyorlar.
En son test aşamasındaydı fakat testten geçemeyeceğini düşünüyordum. Normal kullanıcılara gelmeye başladığına göre sıra illa bana da gelir.

@Turgineer gelecektir, bende gözükmeye başladı. Bu uyarıyı verdiğinde farklı tarayıcıdan denedim, gene de olmuyor. Tarayıcıyı kapat aç yaptım, gene de olmadı. Sanırım geçilemeyecek gibi duruyor.

İlla ki bunu da delecek bir eklenti çıkar. Çıkarsa bunu büyük bir memnuniyetle kuracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…