YouTube'da reklamlar çoğaltıldı mı?

@YigiTZ0 bunlara para yedirmek istemiyorum. Bir süre böyle devam, mecbur kalınca alırım gibi duruyor.

Tarayıcıyı modlarlar reklam engelleyiciye gerek kalmaz insanlar her türlü çakallığını bulur yine. Aga yani 2 video izleyeceğiz diye 10 tane reklam görmek zorunda değilim bu politikayı savunanın aklında sıkıntı vardır ya da çıkacak parası vardır.
Reklam izletme politikasını savunuyorum ama bu kadar reklama karşıyım, sonuç olarak bu adamlar bir iş döndürüyor kendilerinin de kazanması gerekiyor. Çıkacak para dediğiniz şey de bugün hemen hemen hiç bir şeye yetmeyen bir para, onu da veremiyorsanız yaşamanın bir anlamı kalmamış demektir.

@Hasan Erikli hangi eklentiyi kullandığımı hatırlamıyorum da sürekli hata veriyor, YouTube'da reklam engelleyici programlara izin verilmez diyor. Biraz bekliyorum, üstten çarpıya basıp uyarıyı geçiyorum. Bunu bir süre sonra geçilemez olarak yapacaklardır.

Kardeşim, program 20 lira diye illa satın almak zorunda mıyız? Herkes istediğini yapar, sizi ilgilendirmiyor. Kullanıyorsan da ne yapayım? Madalya mı vereyim?

PC de adblocker kullananlar 3 videodan sonra video izlemesi yasaklanacakmış. Öyle bir şey okumuştum.

Reklam izletme politikasını savunuyorum ama bu kadar reklama karşıyım, sonuç olarak bu adamlar bir iş döndürüyor kendilerinin de kazanması gerekiyor. Çıkacak para dediğiniz şey de bugün hemen hemen hiç bir şeye yetmeyen bir para, onu da veremiyorsanız yaşamanın bir anlamı kalmamış demektir.
Hocam, abartı gelecek belki ama boyun eğip kabul edersek premiumun gerçekten pahalı olduğu bir zaman olacak ve YouTube da o zman reklamları çok fazla yapmış olacağı için premium olmadan uygulama kullanılmaz hale gelecek. Ben premium üyesiyim fakat bu boyle olmaz zam yaparlarsa ben almam ve o reklamlari görürüm.

Hocam, abartı gelecek belki ama boyun eğip kabul edersek premiumun gerçekten pahalı olduğu bir zaman olacak ve YouTube da o zman reklamları çok fazla yapmış olacağı için premium olmadan uygulama kullanılmaz hale gelecek. Ben premium üyesiyim fakat bu boyle olmaz zam yaparlarsa ben almam ve o reklamlari görürüm.
Ben zaten bu yaptıklarını desteklemiyorum, korsana karşıyım diye gidip de Premium 70-80 TL olursa korsan kullanmayacağım da demiyorum, şu anki fiyatlar ile korsan kullanmanın mantıksız olduğunu savunuyorum sadece. Fiyatlar artarsa o zaman yolumuza bakacağız :D

Ben zaten bu yaptıklarını desteklemiyorum, korsana karşıyım diye gidip de Premium 70-80 TL olursa korsan kullanmayacağım da demiyorum, şu anki fiyatlar ile korsan kullanmanın mantıksız olduğunu savunuyorum sadece. Fiyatlar artarsa o zaman yolumuza bakacağız :D

Harbiden ama bir şey yapmamız gerekiyormuş gibi düşünüyorum, bu işin ipi kaçmadan durması lazım.

@miracvural öyle bir şey ben de okumuştum da henüz yürürlüğe girmedi sanırım. Reklam engelleyiciyle birçok video izledim, sorun olmadı. Sadece uyarı veriyor, 5 saniye bekliyorum ve üstteki çarpı işaretinden gelen uyarıyı kapatıyorum.

Eskiden bunu kullanıyordum reklam engelleyicisi uyarısı veriyordu uBlock yükledim artık görmüyorum.

@YigiTZ0 bunlara para yedirmek istemiyorum. Bir süre böyle devam, mecbur kalınca alırım gibi duruyor.

YT Music+ YT premium 15TL şu an bedava gibi bir şey
Google anketlerde bile 17TL bakiyem var bu özelliklere 15TL para ble değil bence.

@miracvural öyle bir şey ben de okumuştum da henüz yürürlüğe girmedi sanırım. Reklam engelleyiciyle birçok video izledim, sorun olmadı. Sadece uyarı veriyor, 5 saniye bekliyorum ve üstteki çarpı işaretinden gelen uyarıyı kapatıyorum.

Maalesef kapitalizm tekelleşmeyi beraberinde getiriyor. YouTube'a karşı asla bir rakip çıkamaz çünkü YouTube'un bir sermayesi var. Çıkarsa da yutar öyle söyleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı