Arkadaşlar YouTube'da tam ekran yapınca veya başka sayfaya geçince falan videoda renk değişikliği oluyor, sanki digital vibrance değişiyormuş gibi oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Aşağıya video bırakıyorum ekran kaydı aldım.
Videoda da çok belli olmamış bir de resim bırakıyorum.
Hayır. Uygulamalar kafalarına göre ayarlamasınlar. Rahatsız olursan kendine göre ayarlarsın renk ayarlarını. Online oyun için digital vibrance %70 öneririm en az.
Hayır. Uygulamalar kafalarına göre ayarlamasınlar. Rahatsız olursan kendine göre ayarlarsın renk ayarlarını. Online oyun için digital vibrance %70 öneririm en az.
Yani düzeldi ama Nvidia ayarlarını kullan seçeneğini aktif edip donanım hızlandırmayı açtım ama yine sorun devam etti. Bu sebeple donanım hızlandırmayı kapatmak zorunda kaldım tekrar.
Yani düzeldi ama NVIDIA ayarlarını kullan seçeneğini aktif edip donanım hızlandırmayı açtım ama yine sorun devam etti. Bu sebeple donanım hızlandırmayı kapatmak zorunda kaldım tekrar.
Başka tarayıcı ile deneyin o zaman, donanım hızlandırma böyle sorunlar çıkartabiliyor ama tarayıcınızın performansı düşebilir özellikle video izlerken. Bu eklentiyi kurmanızı öneririm:
Başka tarayıcı ile deneyin o zaman, donanım hızlandırma böyle sorunlar çıkartabiliyor ama tarayıcınızın performansı düşebilir özellikle video izlerken. Bu eklentiyi kurmanızı öneririm: