uguryagarr
Centipat
YouTube'da videoyu tam ekran yapınca 1 saniye kadar görseldeki gibi garip bir görüntü oluşuyor sonra düzeliyor. Ekran kartı, monitör, Direct-X, C++, Windows Update dahil her şeyi güncelledim ama sorunu düzeltemedim.
Ekranı 144 Hz'den 60 Hz'e çektim yine düzelmedi. En son Chrome'un tüm ayarlarını sıfırladım gene problemi çözmedi. ( Internet Explorer'da olmuyor sadece Chrome'da oluyor.) FreeSync'i kapattım sorun yine devam etti.
Monitörüm: ASUS VG249Q 144Hz. 1ms.
Bağlantı şekli: Display Port ( kabloyuda HDMI ile değiştirdim yine aynı problem devam etti )
Dip not: AdBlock dışında herhangi bir Chrome eklentisi kullanmıyorum.
İnternette herhangi bir kaynak bulamadım maalesef. Bu problemi yaşamış ve çözmüş biri var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.
Ekranı 144 Hz'den 60 Hz'e çektim yine düzelmedi. En son Chrome'un tüm ayarlarını sıfırladım gene problemi çözmedi. ( Internet Explorer'da olmuyor sadece Chrome'da oluyor.) FreeSync'i kapattım sorun yine devam etti.
Monitörüm: ASUS VG249Q 144Hz. 1ms.
Bağlantı şekli: Display Port ( kabloyuda HDMI ile değiştirdim yine aynı problem devam etti )
Dip not: AdBlock dışında herhangi bir Chrome eklentisi kullanmıyorum.
İnternette herhangi bir kaynak bulamadım maalesef. Bu problemi yaşamış ve çözmüş biri var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: