Youtube'da teknik destek kanalı açmak

FEDUX

Kilopat
Makaleler
2
Öncelikle aklımda Windows kullanıcıları için teknik destek sunacak bir Youtube kanalı açma fikri var.

Windows update nasıl kapatılır?
Mantıksal işlemci sayısı nasıl arttırılır?
Giriş ekranındaki şifre ekranı nasıl kapatılır?
... gibi.

Sorularım:
1) Telif problemi olur mu? Windows vs gibi şeylerden.
2) Nelere dikkat etmeliyim, hem telih hakkı için hem de diğer şeyler için.
3) Montaj programı olarak Adobe'nin programı ağır mıdır? Yapacağım şeyler efekt vs olmayacak sadece geçiş ekranı, iki video birleştirme gibi şeyler olucak. Sistemi zorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle aklımda Windows kullanıcıları için teknik destek sunacak bir Youtube kanalı açma fikri var.

... gibi.

Sorularım:
3) Montaj programı olarak Adobe'nin programı ağır mıdır? Yapacağım şeyler efekt vs olmayacak sadece geçiş ekranı, iki video birleştirme gibi şeyler olucak. Sistemi zorlar mı?
1 : Olmaz
2 : Telif yememek için müziklere ve çalıntı videolara dikkat etmen gerekir.Ncs müzik koyarsan telif yemezsin.
3:Camtasia studio 8 çok yardımcı olacaktır.Adobe vb onlar ağır efektler içindir.Sistemin kötüyse bile pek zorlamaz.

... gibi.

Sorularım:
Böyle kanallar var zaten. Türkçe yaparsan izleneceğini sanmıyorum. Para kazanma amacın varsa şunu izle bence:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telif sorunu Windows yüzünden olmaz. Fakat arkada kullandığınız müziklerin telif haksız olmasına dikkat etmeniz lazım. Montaj programı olarak zamanında kendim Premiere kullandım. Kolay öğrenilebiliyor fakat deneme sürümünden sonra pahalı.

Kullandığınız ekipmanın kaliteli olmasına dikkat edin. Örneğin anlatım yaparken mikrofonunuzdan dip ses gelmesin. Masaüstü ortamınız dağınık olmasın. Yani anlayacağınız işin "estetiğine" önem verin.

Merhaba,

İlgili kısımlara arkadaşlar gerekli cevapları vermişler zaten, bende bir konu ve program önerisinde bulunayım size.

Bahsettiğiniz konularda pek kaliteli, niş bir Türkçe kanal görmedim açıkçası faydalı olacağını düşünüyorum. Konularınıza ayrıntılı BIOS eğitimleri eklerseniz çok güzel olabilir, ehli iseniz. (Dün basit bir sorun için kaynak bulamadığımdan 5 saat uğraştım.)

Montaj için; Davinci Resolve 16 önerebilirim. Hem kullanımı basit, hem ücretsiz, hem kaliteli vede takıldığınız bir nokta olursa eğitim videoları mevcut youtube platformunda.

-Örnek Eğitim Videosu-

İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı