YouTube'da telifli şarkı kullanmak

Usta Yi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi mag infinite s3 gaming// intel® core™ i5 13400f//rtx 4060// 1tb nvme ssd
Selam arkadaşlar, bugün birkaç video gördüm ve fark ettim ki bazı YouTuber'lar telifli şarkıları kullanıyor ama telif yemiyor. Bu nasıl oluyor? Örneğin helian.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda Hips Dont Lie şarkısını kullanıyor ama telif yemiyor bu nasıl oluyor? Ve telifsiz şarkılar nasıl bulunur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, bugün birkaç video gördüm ve fark ettim ki bazı YouTuber'lar telifli şarkıları kullanıyor ama telif yemiyor. Bu nasıl oluyor? Örneğin helian.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda hips dont lie şarkısını kullanıyor ama telif yemiyor bu nasıl oluyor? Ve telifsiz şarkılar nasıl bulunur?

Hocam YouTube'a ncs yazın telifsiz bildiğim müzikler onlar telif yememe olayı aslında yiyor galiba o videodan gelir elde edilemiyordu tam emin değilim ama.

Hocam YouTube'a ncs yazın telifsiz bildiğim müzikler onlar telif yememe olayı aslında yiyor galiba o videodan gelir elde edilemiyordu tam emin değilim ama.

Anladım teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı