YouTube'da video izleyemiyorum

480P video izlerken bile donma yaşıyorum modemi kapattım açtım her şeyi denedim problem sadece bilgisayarımda değil telefonumda da var video izlenmiyor. Speedtest sonucum aynı sorunu yaşayan var mı?
Çok ilginç. Ben 14Mbps internet ile 1080p60fps videoları rahat izleyebiliyorum.

480P video izlerken bile donma yaşıyorum modemi kapattım açtım her şeyi denedim problem sadece bilgisayarımda değil telefonumda da var video izlenmiyor. Speedtest sonucum aynı sorunu yaşayan var mı?

Hocam sorununuz benimle aynı mı bilmiyorum ama, ben de farklı bir tarayıcı kullanıyordum ve çok yavaştı izlenmiyordu. Chrome indirdim düzeldi. :) (internet hızım 10Mbps.)

Büyük ihtimalle İnternet sağlayıcınızdan kaynaklı bir sorun var.
Opera VPN ya da harici bir VPN eklentisi açıp test edin.
Ayrıca modemi yeniden başlatın ve bağlantıdaki yazılım ile İnternet ayarlarını onarın.
En son olarak tarayıcıda kullandığınız uzantılar da sorun yaratabilir. Uzantıları devre dışı bırakmayı ya da farklı tarayıcı üzerinden Youtube bağlanmayı da deneyebilirsin.

Hocam sorununuz benimle aynı mı bilmiyorum ama, ben de farklı bir tarayıcı kullanıyordum ve çok yavaştı izlenmiyordu. Chrome indirdim düzeldi. :) (internet hızım 10Mbps.)
sadece sorun bilgisayarımda değil telefonda da vardı şimdi düzelmiş garip. İndirme hızım yüksekken youtube'dan video izlenmiyordu galiba mahallecek çok yüklendik dayanmadı trafik :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı