YouTube'da video oynarken ekran bozulmaları

Enes13254

Hectopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Arkadaşlar olay şöyle bu 3 gündür fark ediyorum her izlediğim videoda birkaç dk de bir ekrana birkaç saliseliğine şu yeşil siyah çizgilerden giriyor. Hani olur ya televizyonda yayın kalitesizleştiğinde ekrana böyle kalın çizgiler gelir gider ya onlardan işte. Yaklaşık 5 aydır aynı PC ve interneti kullanıyorum fakat sadece bu aralar gördüm bunların olduğunu. Videoda bu dediğim çizgiler geçse bile geri sardığımda yine aynı yerde çıkıyor dediğim çizgiler. Acaba YouTube serverlerinde mi bir sorun var diye düşündüm ama internette bir şeye rastlayamadım. Çözebileceğim bir sorun mu ya da başka yaşayanlar var mı?
(Bu da bahsettiğim çizgiler çok kısa süreli çıkıyor 0.25X te alabildim ekran görüntüsünü)

Inkedaaaaaaaaaaaaaaaaa_LI.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
yazmadığım bazı şeyler var şimdi farkettim. mutlaka dene diyenler olacak. arkadaşlar başka tarayıcıdan ya da farklı bir çözünürlükte sıkıntı çözülmüyor. Normalde opera gx ten izliyorum ama chrome den denediğimde de birşey değişmiyor. yine aynı saniye de aynı çizgiler çıkıyor. Sonra dedim ki acaba internetten falan mı kaynaklanıyor baktım ama ne başka pc de ne de telde bi farklılık yok. durum böyle maalesef
Google'a YouTube da video izlerken yeşil ekran çıkıyor tarzından şeyler yazarsan bulabilirsin. Bende de aynı sorun vardı böyle düzelttim
Ekran kartı sürücüsünü ve Chrome'u güncellediyseniz, bir bug buna sebep olabilir.
google değil opera gx kullanıyorum ama googlede de oluyor
Google'a YouTube da video izlerken yeşil ekran çıkıyor tarzından şeyler yazarsan bulabilirsin. Bende de aynı sorun vardı böyle düzelttim
Donanım hızlandırma açık mı? Eğer öyle ise tarayıcı ayarlarından kapatın.
zaten açıkmış kapatıp denedim fakat olmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı