YouTube'da videolarım keşfete düşmüyor

Anobis

Hectopat
Daha fazla  
Bir eleştiri / podcast kanalım var ve düzenli bir şekilde video atıyorum, üstelik video kalitesini de belli bir seviyeye getirdiğimi düşünüyorum ancak hala herhangi bir videom keşfete düşmedi. Sizce neyi yanlış yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Videolarınız Instagram, YouTube shorts vs. Yerlerden paylaşın. Bir de "#" kullanın.

Sen yanlış yapmıyorsun keşfet youtube algoritması göre çıkıyor örneğin bir kişi kanalına abone ise ve videolarını beğeniyor ise keşfetme tabiki de düşer

Hocam kanaliniza baktim. Daha videolari izlemedim ama ilk gozume carpan sey basliklarin pek dikkat cekici olmamasi. Video resimleri guzel secilmis genel olarak ama basliklar sikinti.

Birisine salla gelen kitleyi de elinde tutmaya çalış. Tutamazsan o zaman yanlış yapmış olursun.
Kime işte mesela zaten çoğu "Cringe" sayılabilecek insanı çoktan eleştirdim.

Hocam kanaliniza baktim. Daha videolari izlemedim ama ilk gozume carpan sey basliklarin pek dikkat cekici olmamasi. Video resimleri guzel secilmis genel olarak ama basliklar sikinti.
Hmm buna odaklanabilirim hocam.

Sen yanlış yapmıyorsun keşfet youtube algoritması göre çıkıyor örneğin bir kişi kanalına abone ise ve videolarını beğeniyor ise keşfetme tabiki de düşer
Ben abone keşfetinden bahsetmiyorum hocam genel eleştiri kitlesinin keşfetinden bahsediyorum.

Şahsen ben kanalınızı beğendim. Ancak başlıklar dikkat çekici değil. Mesela birisine sallayacaksanız sert bir başlık koyun. "Saçmalama" biraz iyi olmamış. Bir de konuşmanızı daha canlı tutarsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…