5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 21 Aralık 2021 #1 Çok saçma bir şekilde diğer insanlarla yanıtlaşamıyorum, yorum yazabiliyorum, yani esasında yanıt yazabiliyorum ama anladığım kadarıyla bu diğer insanlara gözükmüyor. Çözümünü ya da sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim, sevgiler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
Çok saçma bir şekilde diğer insanlarla yanıtlaşamıyorum, yorum yazabiliyorum, yani esasında yanıt yazabiliyorum ama anladığım kadarıyla bu diğer insanlara gözükmüyor. Çözümünü ya da sebebini bilen varsa yazarsa sevinirim, sevgiler.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #21 Sizden bir ekran görüntüsü atar mısınız yorumunuzu/cevabınızı gösteren? Artı 0 Eksi
KS KS 5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 21 Aralık 2021 #22 14kero dedi: Mesajlarınız gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yanıtlarım? Onlar gözükmüyor diye düşünüyorum. armas dedi: Sizden bir ekran görüntüsü atar mısınız yorumunuzu/cevabınızı gösteren?Eki Görüntüle 1248077Eki Görüntüle 1248079 Genişletmek için tıkla... Buyrun. Artı 0 Eksi
14kero dedi: Mesajlarınız gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yanıtlarım? Onlar gözükmüyor diye düşünüyorum. armas dedi: Sizden bir ekran görüntüsü atar mısınız yorumunuzu/cevabınızı gösteren?Eki Görüntüle 1248077Eki Görüntüle 1248079 Genişletmek için tıkla... Buyrun.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 21 Aralık 2021 #23 Silinen üye dedi: Peki E postayı da değiştirmek gerekir mi? Yoksa sadece YouTube'dan kanalı silip yeniden kanal oluşturmak yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Peki E postayı da değiştirmek gerekir mi? Yoksa sadece YouTube'dan kanalı silip yeniden kanal oluşturmak yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum.
KS KS 5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 21 Aralık 2021 #24 armas dedi: Sizden bir ekran görüntüsü atar mısınız yorumunuzu/cevabınızı gösteren?Eki Görüntüle 1248077Eki Görüntüle 1248079 Genişletmek için tıkla... Umarım gelmiştir ekran görüntüsü, siteyi pek bilmiyorum, dilerseniz tekrar atabilirim. Artı 0 Eksi
armas dedi: Sizden bir ekran görüntüsü atar mısınız yorumunuzu/cevabınızı gösteren?Eki Görüntüle 1248077Eki Görüntüle 1248079 Genişletmek için tıkla... Umarım gelmiştir ekran görüntüsü, siteyi pek bilmiyorum, dilerseniz tekrar atabilirim.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #25 Yorum yaptığınız kanal engellemiş olabilir sizi, başka bir kanalda bir videoya yorum atıp o videonun linkini atar mısınız bana kontrol edelim. Artı 0 Eksi
Yorum yaptığınız kanal engellemiş olabilir sizi, başka bir kanalda bir videoya yorum atıp o videonun linkini atar mısınız bana kontrol edelim.
KS KS 5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 21 Aralık 2021 #26 . armas dedi: Yorum yaptığınız kanal engellemiş olabilir sizi, başka bir kanalda bir videoya yorum atıp o videonun linkini atar mısınız bana kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... O olmayacaktı ben de bunda deneyelim dedim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
. armas dedi: Yorum yaptığınız kanal engellemiş olabilir sizi, başka bir kanalda bir videoya yorum atıp o videonun linkini atar mısınız bana kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... O olmayacaktı ben de bunda deneyelim dedim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #27 Yorumunuz gözüküyor. Kendinize cevap yazar mısınız bir de? Silinen üye dedi: . O olmayacaktı ben de bunda deneyelim dedim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yorumunuz gözüküyor. Kendinize cevap yazar mısınız bir de? Silinen üye dedi: . O olmayacaktı ben de bunda deneyelim dedim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
KS KS 5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 21 Aralık 2021 #28 armas dedi: Yorumunuz gözüküyor. Kendinize cevap yazar mısınız bir de? Genişletmek için tıkla... Yazdım ama o da gözükmüyor galiba.. Artı 0 Eksi
armas dedi: Yorumunuz gözüküyor. Kendinize cevap yazar mısınız bir de? Genişletmek için tıkla... Yazdım ama o da gözükmüyor galiba..
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Aralık 2021 #29 Gözükmüyor. Youtube'da sağ üst köşeden hesabınıza tıklayıp geri bildirim gönderin youtube'a olayı türkçe anlatın. Geri döneceklerdir. Artı 0 Eksi
Gözükmüyor. Youtube'da sağ üst köşeden hesabınıza tıklayıp geri bildirim gönderin youtube'a olayı türkçe anlatın. Geri döneceklerdir.
KS KS 5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 21 Aralık 2021 #30 armas dedi: Gözükmüyor. Youtube'da sağ üst köşeden hesabınıza tıklayıp geri bildirim gönderin youtube'a olayı türkçe anlatın. Geri döneceklerdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyi akşamlar olmadı hesabı silmeyi falan denerim. armas dedi: Gözükmüyor. Youtube'da sağ üst köşeden hesabınıza tıklayıp geri bildirim gönderin youtube'a olayı türkçe anlatın. Geri döneceklerdir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman geri dönerler tahminen? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
armas dedi: Gözükmüyor. Youtube'da sağ üst köşeden hesabınıza tıklayıp geri bildirim gönderin youtube'a olayı türkçe anlatın. Geri döneceklerdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyi akşamlar olmadı hesabı silmeyi falan denerim. armas dedi: Gözükmüyor. Youtube'da sağ üst köşeden hesabınıza tıklayıp geri bildirim gönderin youtube'a olayı türkçe anlatın. Geri döneceklerdir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman geri dönerler tahminen?