Bugün Youtube'da gezinirken Quadro Computer kanalında çok garip bir video fark ettim. Videoda ne olduğunu anlayamadığım bir cihaz bilgisayara bağlanıyor ve ard arda hata sesleri geliyor. Yorum sizin.
Büyük ihtimalle bir yere yardım almak için başvurdu ve hata ile ilgili bir bilgi almak için video çekip, YouTube'a upload etti. Fakat gizlilik ayarını ayarlamayı unutmuş.
Tahminimce cihaz kafaya takılan bir kayıt cihazı. Normal şartlarda bilgisayara takıldığında hafıza kartı içerisindeki dosyaları aktarmaya yarayan moda giriyor fakat cihazda kart takılı olmadığı için Windows hata veriyor. Kafa bandı da sürekli olarak Windows'a istek gönderdiği için, Windows'ta ulaşmaya çalışıyor fakat veri alamadığı için sürekli olarak hata mesajı gösteriyor. Sonuç olarak olay hata döngüsüne giriyor.