Arkadaş ne sormuş, sen ne cevap vermişsin..Telif yoksa kullanabilirsiniz aksi halde videodan kazanç var ise onu telif sahibine teklif ederler eğer kabul ederse kullanır ama para alamazsın. Kabul etmezse kaldırmak zorunda kalırsın.
Sesi birazcık kalınlaştırmayı deneyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. YouTube video atarken arka planda çalan müziği (mesela Euro Truck arabesk) telifsiz olarak kullanma yolu var mı?
Telif var ise kullanamayacağını belirten bir cümle kurdum ardından da telifli bir şekilde yükler ise olabilecek şeyleri yazdım. Burada herhangi bir sorun göremiyorum?Arkadaş ne sormuş, sen ne cevap vermişsin..
Arkadaş telifli şarkıları şarkım da telifsiz şekilde nasıl kullanabilirim? diye sormuş. Senin cevabın ise "videom da telifli şarkı kullanırsam ne olur?" adlı sorunun cevap gibi geldi bana.Telif var ise kullanamayacağını belirten bir cümle kurdum ardından da telifli bir şekilde yükler ise olabilecek şeyleri yazdım. Burada herhangi bir sorun göremiyorum?
Arkadaş elinde telifli olan bir şarkıyı telifsiz kullanabilir miyim diye sordu doğru, bende hayır anlamında "telif yoksa kullanabilirsiniz" yazıp yolları belirttim. Eğer yanlış anladıysam kusura bakmayınArkadaş telifli şarkıları şarkım da telifsiz şekilde nasıl kullanabilirim? diye sormuş. Senin cevabın ise "videom da telifli şarkı kullanırsam ne olur?" adlı sorunun cevap gibi geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.