mail attım ancak şöyle bir durum daha var ben hesabın peşinde değilim giden hesap olsun biliyosunuz ki bazı uygulamalar gmail hesaplarına bağlanırken izin istiyor aynı şekilde benden izin istenmış ve kendi kişisel bilgisayarımdan izin verilmiş saat 11 de olmuş bu olay ancak ben 11de uyuyordum bu arada bilgisayarım benden başka kimse tarafından kunlanılmıyor
Mail attım ancak şöyle bir durum daha var ben hesabın peşinde değilim giden hesap olsun biliyosunuz ki bazı uygulamalar Gmail hesaplarına bağlanırken izin istiyor aynı şekilde benden izin istenmış ve kendi kişisel bilgisayarımdan izin verilmiş saat 11 de olmuş bu olay ancak ben 11'de uyuyordum bu arada bilgisayarım benden başka kimse tarafından kunlanılmıyor
Mağdur olduğunuz çok belli. Hesabınıza biri erişmiş ya sahte telif için video yüklemiş ya da telifleri sizin üzerinize atıp kendini aklamış. Bana 1. seçenek daha mantıklı geliyor. Kötü niyetli bir virüs ya da arkadaş kazığı yemiş olabilirsiniz.
Mağdur olduğunuz çok belli. Hesabınıza biri erişmiş ya sahte telif için video yüklemiş ya da telifleri sizin üzerinize atıp kendini aklamış. Bana 1. seçenek daha mantıklı geliyor. Kötü niyetli bir virüs ya da arkadaş kazığı yemiş olabilirsiniz.
böyle birşey yapacak bi arkadaşım oldugunu düşünmüyorum zira cok bilgisayar olaylarıyla ilgilenen bi çevrem yok akşam 4 el cs atar bilgisayarlarımızı kapatırız nerden virüs yediğimi bilmiyorum windows defenderden tarama yaptım birşey bulamadı onun haricinde bilgisayarım aşırı yeni 1 hafta oldu alalı ve daha hemen hemen hiç birşey yüklü değil