YouTube'dan dava yemek

EmirKas

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben YouTube'den TRT 1'in akşam kuşağın'daki dizileri yayınlıyorum. Bu iş de bayağı bir Pro oldum. Bir çok diziyi yayınladıktan sonra veya yayınlarken telif yedim ama bu sorun değil cayma olan ve telifsiz diziler de var. Uzun lafın kısası tarafıma dava açılır mı?
Bir yer de telife karşı çıkarsan dava sürecine girer diye görmüştüm ama yine de sormak istedim teşekkürler.

Uğraşacaklarını sanmıyorum sadece telif yersiniz. Daha fazla atmayın gözlerine de batmamış olursunuz hocam.

Herkese merhaba, ben YouTube'den TRT 1'in akşam kuşağın'daki dizileri yayınlıyorum. Bu iş de bayağı bir Pro oldum. Bir çok diziyi yayınladıktan sonra veya yayınlarken telif yedim ama bu sorun değil cayma olan ve telifsiz diziler de var. Uzun lafın kısası tarafıma dava açılır mı?
Bir yer de telife karşı çıkarsan dava sürecine girer diye görmüştüm ama yine de sormak istedim teşekkürler.

Bir şey olmaz sadece YouTube'dan videon kaldırılır.

YouTube'da yayınlanan her videoyu nasıl izlesinler? Otomatik olmuyor mu? TRT Yazan logoyu sansürleyin.

YouTube'da yayınlanan her videoyu nasıl izlesinler? Otomatik olmuyor mu? TRT Yazan logoyu sansürleyin.
Güzel fikir hocam yapmak kendisine kalmış ama ben önermiyorum.

Niye önermediğimi iyi biliyorsunuz. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı