YouTube'dan nasıl İngilizce çalışılır?

berkayozclk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp victus 15
i713700h
4050
16gb ram
w11
Arkadaşlar merhaba, öncelikle seviyemi öğrenmek gerekiyor, nereden öğrenebilirim?
Kimden veya nereden izlememi önerirsiniz?

İngilizce öğrenmenin en iyi yolu ingilizce çalışmak yerine sosyal medya algoritmanı sadece inglizce şeyler gösterir hale getirmektir. Linus Tech Tİps algoritmayı eğitmeye başlamak ve ingilizce öğrenmek için gayet güzel kanal. Ayrıca videoları eğlenceli.

İngilizce öğrenmenin en iyi yolu ingilizce çalışmak yerine sosyal medya algoritmanı sadece inglizce şeyler gösterir hale getirmektir. Linus Tech Tİps algoritmayı eğitmeye başlamak ve ingilizce öğrenmek için gayet güzel kanal. Ayrıca videoları eğlenceli.
Tüm kesfetim ingilizce zaten anlıyorum ama yani mesela tatil icin yurt dısına gidemezdim

nedir bu ayrıca ingilizce seviyemi nereden öğrenebilirim
British Council'den başlangıç yapabilirsin. Tabi sadece oradan elde edeceğin sonuca bağlı kalmanı tavsiye etmiyorum, mümkünse diğer web siteleri üzerinden de testlerini yap ve aritmetik bir çıkarımda bulun.

Dinlediğin şeyi rahatça anlıyorsan konuşma pratikleri yap ve ingilizce metinleri sesli oku. omegle gibi yerlerde vpn ile yabancılarla konuşarak pratik yapabilirsin.
Ya anlıyorum ama benim gramer öğrenmem lazım iyice yoksa

British Council'den başlangıç yapabilirsin. Tabi sadece oradan elde edeceğin sonuca bağlı kalmanı tavsiye etmiyorum, mümkünse diğer web siteleri üzerinden de testlerini yap ve aritmetik bir çıkarımda bulun.

Tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı