YouTube'dan Para Kazanılır mı?

Dediğiniz bir bakıma doğru, bir bakıma yanlış. Mesela ayda çok izlenme gelip, reklamlara çok tıklanırsa maksimum 1000TL civarı bir şey alıyor. Bazende azda 500TL alabiliyor. Yani her ay değişiyor.
Onu eklemeyi unutmuşum. Yani kazanması bize düşüyor. Reklamlara tıklamıyoruz diye de sövemez herhalde.
 
Oh ! Ciddi para var bu işte ha. Burağa baksanıza Multirawen YouTube Stats by Socialblade | YouTube Statistics
Adam uçmuş. 1500-2000 TL geliyordur sanırım.

Aynı şeyi bende düşündüm Zaten yeni bilgisayarımı alınca başlayacağım. Kendisi arkadaşım olduğu için yardımcıda olacak fakat onun kadar ünlü olmam ve para kazanmam imkansız Adamın 400.000 üzerinden abonesi var. Her videosu en az 20-30 bin kişi izliyor. Bunun yanında emek vermen lazım. Hergün videolarla uğraşıp video stoğu yapman lazım.
 
Ben Musibet'in reklamı çıkarsa tıklıyorum Şarkı güzel. Tabi ki reklamlara tıklamıyoruz diye sövemez. O kadar da değil. Birde adam o kadar emek veriyor. Hakkını verelim. Sonuçta üniversite için biriktiriyormuş.
 
Ve Upload hızının baya iyi olması gerekiyor. Yoksa video yetişmez. Murat 2 saat içinde 2-3 video yüklüyor. Başka bilgisayarlardan yapıyor herhalde.

Ben Musibet'in reklamı çıkarsa tıklıyorum Şarkı güzel. Tabi ki reklamlara tıklamıyoruz diye sövemez. O kadar da değil.
Şaka yaptım canım. Ama adam sinirlenince dere tepe düz gidiyor ya ne kadar gülüyorum.
 
Onu eklemeyi unutmuşum. Yani kazanması bize düşüyor. Reklamlara tıklamıyoruz diye de sövemez herhalde.

Adam oturduğu yerden para kazanıyor Ama çok zorlanıyor. Özellikle de şu aralar. Her gün hayranlara cevap yazıyor. Eskiden abonesi azken kafası rahattı. Şimdi hayranları her gün video istiyor. Adama yorum atıyorum bana 1 ay sonra cevap veriyor
 

İnternet hızı 100mbps Superonline o yüzden hızlı. En çok sinirlendiği şey render. Videoların render'i çok uzun sürüyor.
 
Burak'ın sistem rezalet
FX 8350
HD 7870 tabanlı. 8GB 1600MHz RAM almış yanına. Burağın ailesinin zengin olduğunu düşünmüyorum. Konuyu da farklı yerlere çekmeyelim.

O sistemi topladığında Muratla iyi gülmüştük 2500TL toplamış. Yazık dedim valla. Burak babası askeriye Astsubaymıydı öyle bir şeydi hatırlamıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…