YouTube'dan Para Kazanılır mı?

Youtube de izlenme başına para kazanılmaz. Videodaki reklamlara tıklama başı kazanılır. Bizim arkadaşın kanalı var MuratAbiGF, adamı milyonlar izliyor. Fakat düşündüğünüz kadar para kazanmıyor.

Youtube de izlenme başına para kazanılmaz. Videodaki reklamlara tıklama başı kazanılır. Bizim arkadaşın kanalı var MuratAbiGF, adamı milyonlar izliyor. Fakat düşündüğünüz kadar para kazanmıyor.

Bir konuda konuşuyorduk. Günde 150 TL kazanıyor demiştiniz diye hatırlıyorum. 150 TL hemde günlük çok iyi para değil mi ? Ama her videosu ortalama 60.000 izlenmiş. İyi bir emek var. ama Günlük 150 TL çok iyi be usta. Yanlış hatırlamıyorsam tabi...

Bir konuda konuşuyorduk. Günde 150 TL kazanıyor demiştiniz diye hatırlıyorum. 150 TL hemde günlük çok iyi para değil mi ? Ama her videosu ortalama 60.000 izlenmiş. İyi bir emek var. ama Günlük 150 TL çok iyi be usta. Yanlış hatırlamıyorsam tabi...
Günlük 150 TL imkansız. Ayda en fazla 150 TL'dir diye düşünüyorum. O da çok zor bir ihtimal.

150TL değil hocam o :) Ayrıca kazanılan paranın bir kısmını yapımcı network kesiyor. Benim arkadaş Youtube'deki en iyi kanallardan olmasına rağmen ayda sadece 400-500TL civarı kazanabiliyor.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama mesela MuratAbiGF için aşağıdaki sitede 'aylık' $2.3K - $19.3K arası kazanıyor gözüküyor. Doğru mudur bu ? En düşük tahmin bile yaklaşık 5 bin Türk lirası ediyor. Çok ciddi bir miktar.

MuratAbiGF YouTube Stats by Socialblade | YouTube Statistics

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı