Merhaba, şimdilik YouTube'dan aylık ortalama 1K gibi bir para kazanıyorum. Bu parayı çekersem sorun olur mu? İnternetten araştırdım, belli bir limitin altında sorun olmaz gibisinden bir şeyler yazıyordu. Doğru mudur?
Merhaba, şimdilik YouTube'dan aylık ortalama 1K gibi bir para kazanıyorum. Bu parayı çekersem sorun olur mu? İnternetten araştırdım, belli bir limitin altında sorun olmaz gibisinden bir şeyler yazıyordu. Doğru mudur?
Parayı çekerseniz vergi ödemeniz gerekir bankaların içerik üreticisi hesabı var onu kullanırsanız gelen her paranın %15'i gibi bir kısmını vergi olarak alıyor diye biliyorum.
Parayı çekerseniz vergi ödemeniz gerekir bankaların içerik üreticisi hesabı var onu kullanırsanız gelen her paranın %15'i gibi bir kısmını vergi olarak alıyor diye biliyorum.
Arkadaşlar net bir bilgisi olan var mı ona göre hareket edeceğim.
Otomatik %15 keser değil mi başka bir şey yapmaya gerek yok.
Arkadaşlar net bir bilgisi olan var mı ona göre hareket edeceğim.
Size en yakın olan vergi dairesine gidip istisna belgesi almanız lazım. Bu belgeyi aldıktan sonra AdSense hesabınızın bağlı olduğu bankaya bu belgeyi tanımlatmanız lazım. Her gelen AdSense gelirinin %15'ini vergi olarak ödemiş oluyorsunuz. Bunun yerine genç girişimci olarak şirkette açabilirsiniz, vermiş olduğunuz vergi miktarı bir nebze olsun düşmüş olur.
Peki para AdSense hesabımda dursa olur mu cekmesem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.