YouTube'dan video kaldırma talebinde nasıl bulunulur?

Eğer haklı değilseniz video kaldırtılmaz, videoya gelip bildirin.
Hocam video bir arkadaşın aslında da. Haksız yere adamın videosunu atmışlar YouTube'a.

Topluluk kurallarına aykırı ise rapor edin onun harici bir şey ise mail atın.
Hocam rapor etmesine ettim ama tek Ben etmekle iş bitmiyor. Arkadaşın en fazla kaç adam bulması lazım o videoyu sildirmesi için veya ne yapmamız lazım bir itiraz formu varsa ileteyim yazsın. Linkler fazla çıkıyor YouTube'da hangisi bilmiyorum açıkçası o kadar karışık linkler var ki, 5 6 sayfası var itiraz formu diye.

Hocam rapor etmesine ettim ama tek Ben etmekle iş bitmiyor. Arkadaşın en fazla kaç adam bulması lazım o videoyu sildirmesi için veya ne yapmamız lazım bir itiraz formu varsa ileteyim yazsın.
Topluluk kurallarına aykırı ise zaten video yüklendiği an kaldırılıyor, hadi diyelim kaldırılmadı 1 rapor ile kaldırılır. Sizin kaldırma isteğiniz ayrı anladığım kadarı ile. Yok yere istediğiniz kadar rapor atın kaldırılmaz.

Sadece telif içeriyorsa videoyu kaldırtabilirsin. Onun içinde Youtube'un telif hakkı ihlali bildirim formunu doldurman gerekiyor.
O formu gönderebilir misiniz?

Topluluk kurallarına aykırı ise zaten video yüklendiği an kaldırılıyor, hadi diyelim kaldırılmadı 1 rapor ile kaldırılır. Sizin kaldırma isteğiniz ayrı anladığım kadarı ile. Yok yere istediğiniz kadar rapor atın kaldırılmaz.
Evet hocam telif hakkı ile alakası yok. Başka birisi tarafından bir video paylaşılmış ve bu yakın arkadaşın. O da videoyu kaldırtmak istiyor kısaca.

Güncellendi: Formu doldurup gönderdim. Umarım yanlış form değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı