Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #1 Parodi yapıyor sanırım... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Parodi yapıyor sanırım... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Klenaerjx Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 412 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #2 Daha neler göreceğiz acaba?
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 26 Ağustos 2017 #3 @Selim C. dürüst ol bu videoyu nereden buldun? Bu içeriklerin depolandığı çöplük hangisi? "Gelecekte Youtube üzerinden ölüm tuşuna tıklayarak tek tuşla öleceğiz." -Yorekok
@Selim C. dürüst ol bu videoyu nereden buldun? Bu içeriklerin depolandığı çöplük hangisi? "Gelecekte Youtube üzerinden ölüm tuşuna tıklayarak tek tuşla öleceğiz." -Yorekok
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #4 Vallah billah adamın kanalında tek bir tıkım yoktur ha... Trendlerdeydi, gözüme çarptı...
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 26 Ağustos 2017 #5 Az önce Kurzgesagt'ın videosunu izledim ve bunu izlemeyeceğim. Seviyeyi bu kadar hızlı düşürmek zararlı olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2017
Az önce Kurzgesagt'ın videosunu izledim ve bunu izlemeyeceğim. Seviyeyi bu kadar hızlı düşürmek zararlı olabilir.
Alex de Souza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 1.209 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Ağustos 2017 #6 İzleme gereği bile duymadım, o derece.
M Mr.Acar Ziyaretçi 26 Ağustos 2017 #7 Başlığı görünce hemen tıkladım ama sonuç = hüsran. Selim Bey sizden de iyi bir Youtuber olur. Clickbait konusunda alt yapınız var gibi.
Başlığı görünce hemen tıkladım ama sonuç = hüsran. Selim Bey sizden de iyi bir Youtuber olur. Clickbait konusunda alt yapınız var gibi.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 26 Ağustos 2017 #8 Silinen üye dedi: Clickbait konusunda alt yapınız var gibi. Genişletmek için tıkla... Doğru. Uzun uzun yazılar bekledim. Sonuç hüsran.
Silinen üye dedi: Clickbait konusunda alt yapınız var gibi. Genişletmek için tıkla... Doğru. Uzun uzun yazılar bekledim. Sonuç hüsran.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.080 Makaleler 6 Çözümler 54 26 Ağustos 2017 #9
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #10 Silinen üye dedi: Başlığı görünce hemen tıkladım ama sonuç = hüsran. Selim Bey sizden de iyi bir Youtuber olur. Clickbait konusunda alt yapınız var gibi. Genişletmek için tıkla... BeyzaTheHuntress dedi: Doğru. Uzun uzun yazılar bekledim. Sonuç hüsran. Genişletmek için tıkla... Heh heh hee... Şarkının ismi bu, ben ne yapayım? Suç da bize kaldı.
Silinen üye dedi: Başlığı görünce hemen tıkladım ama sonuç = hüsran. Selim Bey sizden de iyi bir Youtuber olur. Clickbait konusunda alt yapınız var gibi. Genişletmek için tıkla... BeyzaTheHuntress dedi: Doğru. Uzun uzun yazılar bekledim. Sonuç hüsran. Genişletmek için tıkla... Heh heh hee... Şarkının ismi bu, ben ne yapayım? Suç da bize kaldı.