YouTuber'ların Düşüşü

Selim, gereksiz ve dengesiz YouTuber'lara karşı açtığın bu savaşı destekliyor ve müteffikin olmayı tercih ediyorum. Ellerine sağlık...

4.6 milyon takipçisi var. :ROFL: Technopat niye bu kadar yok. :D
İnsanımız bilim sevmez, teknolojiyi sevmez, bir cihaz satın alır ve o kadar. Technopat ise detaylı olarak her şeyi inceler farklı terimler kullanır. Technopat resmi bir kurum gibi, herkes burada kardeş gibidir. Yapmacıklık yoktur, samimiyetsizlik yoktur. Ama bu Türkiye YouTube trendi ve kanalları tamamen bunun üzerine, şu videoda zerre gerçekçilik yok yahu.

Barış Özcan = 650.000 abone
Enes Batur = 4.624.000 abone
Youtube'daki izleyici kitlesinin ağırlı olarak çocuk olduğunun kanıtı.
Eh... Çocuklar sussun diye ellerine veriyorlar tabletleri telefonları sonra çocuğumuz niye böyle oldu.
Bu nesilden zerre umudum yok. Bunlar bizim emekli maaşımızı ödeyemez.

4.6 milyon takipçisi var. :ROFL: Technopat niye bu kadar yok. :D
Hitap etmiyor. Ayrıca biraz donuklaştı. Eski kafa ayarı tarzı şeyler yok.

Eh... Çocuklar sussun diye ellerine veriyorlar tabletleri telefonları sonra çocuğumuz niye böyle oldu.
Bu nesilden zerre umudum yok. Bunlar bizim emekli maaşımızı ödeyemez.
Geçen gün kardeşimi şunların şarkısını izlediğini gördüm. Yok çocuğum olmayacak yok hadi s***** yok i*** falan çok yanlış şeyler bunlar. Burası çöplük. Cumali Ceber daha mantıklı. Atletle dolaşıyorlar. Tayfa kıyamet gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

anigif.gif

Bu foruma da GIF desteği geldiği zaman yapacağım profil resmi...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00