YouTube'ta videoları 1080p yapmak ve kapak resmi ayarlamak

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
YouTube'ta videoları 1080p yapmak ve kapak resminin hepsinin boyutu eşit, logosu aynı yerde ve fazla büyük olmadan okunabilir olmasını istiyorum. Altına da örneğin belgeselin adını "Kutup Ayısı" yazmak istiyorum. Bunu para veya herhangi bir gelir elde etmek için yapmıyorum yanlış anlamayın.

Ne demek istediğini anlamadım.

Öncelikle YouTube'ta paylaştığım 720p videoları 1080p yapmak istiyorum. Daha sonra kapak resminin national Geographic/WILD kısmının çok büyük olmadan okunabilir ve her kapakta aynı yerde aynı boyutta olmasını istiyorum. Ve sol alt köşeye de o belgeselin adını yazmak istiyorum.

Ekran görüntüsü 2023-08-07 122000.jpg

Öncelikle YouTube'ta paylaştığım 720p videoları 1080p yapmak istiyorum.
Dosyayı yoktan iki katına çıkartamazsın.

Daha sonra kapak resminin national Geographic/WILD kısmının çok büyük olmadan okunabilir ve her kapakta aynı yerde aynı boyutta olmasını istiyorum.
Bir template PSD dosyan olur, arka planını değiştirir değiştirir kullanırsın :)

Ve sol alt köşeye de o belgeselin adını yazmak istiyorum.
Photoshop'da B ye bas, arka plan çiz yazıya, T ile de yaz.

Daha sonra kapak resminin national Geographic/WILD kısmının çok büyük olmadan okunabilir ve her kapakta aynı yerde aynı boyutta olmasını istiyorum. Ve sol alt köşeye de o belgeselin adını yazmak istiyorum.
Logo kısmı için;
National Geographic/WiLD logosunu png indirip videonun istediğin yerine koyabilirsin basit bir program ile. Sol köşeyede yazarsın istediğini.

Dosyayı yoktan iki katına çıkartamazsın.

Bir template PSD dosyan olur, arka planını değiştirir değiştirir kullanırsın :)

Photoshop'da B ye bas, arka plan çiz yazıya, T ile de yaz.

Peki yazıyı nasıl ayarlayacağım? Logo gibi aynı boyu ve yerde olmasını istiyorum. 1080p daha net olur diye demiştim ama sorun değil.

Peki yazıyı nasıl ayarlayacağım? Logo gibi aynı boyu ve yerde olmasını istiyorum. 1080p daha net olur diye demiştim ama sorun değil.
Önce arka plan falan olmadan yazıları ayarlayacaksın. Yukarıda puntosu da yazar yazı tipi de. Bu şekilde ayarlanır.

Sonra bu şemayı kaydedip saklayacaksın. Kullanacağın zaman en arka katmanına görsel ekleyip çıktısını alacaksın.

Önce arka plan falan olmadan yazıları ayarlayacaksın. Yukarıda puntosu da yazar yazı tipi de. Bu şekilde ayarlanır.

Sonra bu şemayı kaydedip saklayacaksın. Kullanacağın zaman en arka katmanına görsel ekleyip çıktısını alacaksın.

Photoshop ücretli ve para vermeden deneme sürümü yok galiba bulamadım. Peki Canva'da yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı