YouTube'un 1 saat kullanımdan sonra 10 kat fazla şarj kullanması

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba başlıktaki gibi YouTube'u 1 saat kullandım ve 0.5 pil yedi. Bu benim için çok iyi. Fakat şu an 1.30 saat oldu ve 4.7 pil yemiş. (Pil ve cihaz bakımı ayarlarindan baktım) cihazım Samsung Tab S7 (4 aylık ve 5 kez falan şarj edildi) neden böyle oluyor olabilir? Yazılımsal olabilir mi? Android 13'e geçersem düzelir mi?

Merhaba başlıktaki gibi YouTube'u 1 saat kullandım ve 0.5 pil yedi. Bu benim için çok iyi. Fakat şu an 1.30 saat oldu ve 4.7 pil yemiş. (Pil ve cihaz bakımı ayarlarindan baktım) cihazım Samsung Tab S7 (4 aylık ve 5 kez falan şarj edildi) neden böyle oluyor olabilir? Yazılımsal olabilir mi? Android 13'e geçersem düzelir mi?
%100 olduktan sonra mı 0.5 yedi yoksa mesela %80 deyken mi 0.5 yedi ?

Hatta maksimum Güç tasarrufundayim bulduğumu kisitladim arka plan sınırı uygulama kısıtlaması ne varsa

%100 den %99 a geç düşer zaten sarjlar. Bundan kaynaklıdır. İstiyorsanız %80 civarında tekrar deneyebilirsiniz. 1.30 saatte %5 zaten cok iyi bir rakam.
Bir kaç gün önce 3 saat kullanmışım ve 20.1 yemiş??? Ayrıca bi ozellik var pili korur diye %85 e gelince şarjı durduruyor Ama 100 gösteriyor yani pilin %85 ini kullaniylrum

Hatta maksimum Güç tasarrufundayim bulduğumu kisitladim arka plan sınırı uygulama kısıtlaması ne varsa

Bir kaç gün önce 3 saat kullanmışım ve 20.1 yemiş??? Ayrıca bi ozellik var pili korur diye %85 e gelince şarjı durduruyor Ama 100 gösteriyor yani pilin %85 ini kullaniylrum
Bunlar normal seviyeler. Tabletten 15 saat youtube kullanımı zaten gayet iyi bir kullanım süresi.

Bilmiyorum bana kullandıkça daha çok pil yiyor gibi geliyor dediğim gibi Maksimum Güç tasarrufunda çıkmıyorum Tesekkurler yardımın için
Rica ederim ne demek. Ben de ipad9 kullanıcısıyım bahsettiğiniz saatler gayet iyi saatler. Kullanmadıkça kapalı tutun boşuna açık kalmasın. Batarya değişimi ya da sağlığı görülmediğinden kullanmadıkça kapatmak ve ısındırmamak önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı