YouTube'un ilk sayfasını paylaşıp oyluyoruz

Spongeboimebob

Hectopat
Daha fazla  
Gelin azıcık eğlenelim. YouTube'u *oturumunuzda değilken* açtığınızda çıkan ilk sayfayı buraya yükleyip videoları [1-10] aralığı üzerinden ne kadar boş olduğuna göre oylayalım. 10 puan en boş olmak üzere.
Not: Oturum açıkken aboneliklerinize göre içerik çıkacağı için kapatıyoruz. Burada amaç kimsenin izlediği şeyi yargılamak değil.
Not 2: Amaç sadece eğlenmektir, sizin sevdiğiniz bir içeriğe 10 puan verilirse içerleyip kavga çıkarmayınız.
Not 3: Oturup bütün videoları sonuna kadar izleyemeyeceğim için sadece kapağından yargılıyorum.

1585572909640.png

Soldan sağa olmak üzere:

1 - Klasik bir (diğer bütün türdeşleri gibi) aşk konulu Türkçe pop şarkısı gibi duruyor. En azından kapağından pek orijinallik sezemiyorum. Puanım 10.
2- Güldür Güldür genel olarak herkesin bağırdığı ve esprilerin de genelde sosyal medyadan alındığı bir program. Kafamı şişiriyor da olsa bazen komik olduğu oluyor. Puanım 8.
3- Hava atmaya çalışan bir hava sezdim. Kapaktaki klasik Youtuber surat ifadesi de cabası. Puanım 9.
4- Müslüm Gürses'e saygım var ama arabesk pek bana hitap etmiyor ve yine neredeyse bütün Türkçe şarkılar gibi aşk/ayrılık konulu. Puanım 5.
5- Insanları bu zor günlerde olması gerektiği gibi eve kapanmaya davet ediyor ve bu sırada belki de insanların ileride de işine yarayabilecek web sitelerini tanıtıyor. Kapaktaki sırıtan yüz ifadesi pek de hoşuma gitmedi ama. Puanım 2.
6- Survivor içindeki bütün kavgalar vs. hepsi senaryoya dayanıyor ve genel olarak beyin yıkadığını düşünüyorum. Puanım 10.
7- Cem Yılmaz'ın en azından böyle eski gösterileri genelde çok fazla çıplaklık içerse de bana komik geliyor. Puanım 4.
8- Buna sadece Onedio olduğu için 10 veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelin azıcık eğlenelim. YouTube'u *oturumunuzda değilken* açtığınızda çıkan ilk sayfayı buraya yükleyip videoları [1-10] aralığı üzerinden ne kadar boş olduğuna göre oylayalım. 10 puan en boş olmak üzere.
Not: Oturum açıkken aboneliklerinize göre içerik çıkacağı için kapatıyoruz. Burada amaç kimsenin izlediği şeyi yargılamak değil.
Not 2: Amaç sadece eğlenmektir, sizin sevdiğiniz bir içeriğe 10 puan verilirse içerleyip kavga çıkarmayınız.
Not 3: Oturup bütün videoları sonuna kadar izleyemeyeceğim için sadece kapağından yargılıyorum.

Eki Görüntüle 523973

Soldan sağa olmak üzere:

1 - klasik bir (diğer bütün türdeşleri gibi) aşk konulu Türkçe pop şarkısı gibi duruyor. En azından kapağından pek orijinallik sezemiyorum. Puanım 10.
2- Güldür güldür genel olarak herkesin bağırdığı ve esprilerin de genelde sosyal medyadan alındığı bir program. Kafamı şişiriyor da olsa bazen komik olduğu oluyor. Puanım 8.
3- Hava atmaya çalışan bir hava sezdim. Kapaktaki klasik youtuber surat ifadesi de cabası. Puanım 9.
4- Müslüm gürses'e saygım var ama arabesk pek bana hitap etmiyor ve yine neredeyse bütün Türkçe şarkılar gibi aşk/ayrılık konulu. Puanım 5.
5- ınsanları bu zor günlerde olması gerektiği gibi eve kapanmaya davet ediyor ve bu sırada belki de insanların ileride de işine yarayabilecek web sitelerini tanıtıyor. Kapaktaki sırıtan yüz ifadesi pek de hoşuma gitmedi ama. Puanım 2.
6- Survivor içindeki bütün kavgalar vs. hepsi senaryoya dayanıyor ve genel olarak beyin yıkadığını düşünüyorum. Puanım 10.
7- Cem yılmaz'ın en azından böyle eski gösterileri genelde çok fazla çıplaklık içerse de bana komik geliyor. Puanım 4.
8- Buna sadece onedio olduğu için 10 veriyorum.

Barış Özcan 2 puan, Müslüm Gürses 4 puan, Cem Yılmaz 6 puan, diğer hepsi 10 tam puan!

Hatta onedio o kadar boşki Onedio'ya 10 üzerinden 25 veriyorum...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı