YouTube'un önerdiği saçma videolar

Murat3

Hectopat
Merhaba, 1 2 haftadır bunu yaşıyorum YouTube'nin ana sayfasında değil ama bir video ya da şarkı dinleyeceğim. Özellikle fark ettim yukarı kaydırınca videolar çıkıyor ve hep 2. sırada 10 - 15 izlenmeli videolar izlemiyorum. İlgilenmiyoruma basıyorum ama yine çıkıyor farklı kanallardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube üzerinde arama ve izleme geçmişini kapatırsan gündeme göre öneride bulunuyor. YouTube üzerinde arama ve izleme geçmişi açık ise size özel içerikler öneriyor. Sizin hangi videoyu izlediğiniz, hangi oynatma listesini kaydettiğiniz, hangi videoyu beğendiğiniz bu içerikleri değiştirebilir buna göre ayarlama yapabilirsiniz.

Youtube kanalınıza bot basma siteleri kullandıysanız benzer durumlar olabiliyor.
Yok hocam hiçbir bot falan basmadım bilmiyorum o işleride zaten

YouTube ana sayfasında sorun yok ama bir videoya girince alt kısımda videolar oluyor ya 1 tane bilmediğim 14 15 görüntülemeli abonesi az olan video çıkıyor bot falanda basmadım hiç kendiliğinden oldu bu olay.

YouTube üzerinde arama ve izleme geçmişini kapatırsan gündeme göre öneride bulunuyor. YouTube üzerinde arama ve izleme geçmişi açık ise size özel içerikler öneriyor. Sizin hangi videoyu izlediğiniz, hangi oynatma listesini kaydettiğiniz, hangi videoyu beğendiğiniz bu içerikleri değiştirebilir buna göre ayarlama yapabilirsiniz.

Hocam ama bu sorun bu aralar çıkmaya başladı videoya giriyorum aşağı iniyorum 1 tane az izlenmeli hiç izlemediğim video ilgenmiyoruma basıyorum bazen çıkmıyor ama çıkıyor çoğunlukla.

Son düzenleme:
Merhaba, 1 2 haftadır bunu yaşıyorum YouTube'nin ana sayfasında değil ama bir video ya da şarkı dinleyeceğim. Özellikle fark ettim yukarı kaydırınca videolar çıkıyor ve hep 2. sırada 10 - 15 izlenmeli videolar izlemiyorum. İlgilenmiyoruma basıyorum ama yine çıkıyor farklı kanallardan.
Konuyu hortlattım bi tık ama çözebildinmi aynı sorunu yaşıyorum.

Bana da bir ara geliyordu. Böyle küçük çocukların videoları sonra düzeldi.
(Şimdi dönen 1 saatlik nesneler çıkıyor)

1682249994538.png

Aynı sorun bende de var benim direk anasayfama geliyor. Sağ üstteki kanal 2 dk önce kanaldaki ilk videosunu atmış 15k abonesi var bot büyük ihtimal. Direk anasayfama gelmiş böyle videolar karşıma çıkmaya başladı. Bir video açtıktan sonra da yanda önerilen videolarda saçma sapan 10 15 görüntülenmeli yabancı Asya taraflı insanların videoları çıkıyor. Bir çözümü var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı