Dün uygulamaya geçilmiş. Reklam engelleyici uzantısı kullananların YouTube'u yavaş çalışıyor. Bu konuyla alakalı bir konu görmediğimden açıyorum. Ayrıca bende premium olduğu halde yavaşlama alıyorum ve sorunu da internetimde sanıp modem resetlemekle falan uğraştım. Premium kullananlara da bunu yapmaları ayrı ironik zaten reklam görmüyorduk yani.
Youtube bir süredir problemli zaten. Reklam kullanıcı varken aşırı yavaş tepkileri playerın, ayrıca video arattıktan sonra sonuçlara bakarken CPU kullanımı da fazla. Adblock kapalıyken bile eskisinden daha çok CPU kullanımı var sonuçlara bakarken.
Dün uygulamaya geçilmiş. Reklam engelleyici uzantısı kullananların YouTube'u yavaş çalışıyor. Bu konuyla alakalı bir konu görmediğimden açıyorum. Ayrıca bende premium olduğu halde yavaşlama alıyorum ve sorunu da internetimde sanıp modem resetlemekle falan uğraştım. Premium kullananlara da bunu yapmaları ayrı ironik zaten reklam görmüyorduk yani.
Hayır. Olayı anlamadın herhalde. Youtube reklam engelleyici eklentisine sahip tarayıcılarda kasıtlı yavaşlatma yapıyor. Eklentiyi devre dışı bırakınca sorunum çözüldü.
Olabilir her reklam engelleyicisi olan platformda çalışacak değildir. Ben Google'ın en popüler reklam engelleyicisini kullandığımdandır.
Hayır. Olayı anlamadın herhalde. YouTube reklam engelleyici eklentisine sahip tarayıcılarda kasıtlı yavaşlatma yapıyor. Eklentiyi devre dışı bırakınca sorunum çözüldü.