Ysk senesi spora gidilir mi?

SheckWes00

Hectopat
Bu sene hiç verimli bir şekilde ders çalışmadım, o yüzden büyük ihtimalle mezuna kalacağımı düşünüyorum. Yakın zamanda spora başlayacağım fakat yaz sonuna doğru dershaneye falan gideceğim. (bir ihtimal yurt dışı için dil kursuna da gitmeyi düşünüyorum) sizce bu üç şeyi aynı anda idame ettirebilir miyim?

Spor nefes almak gibi bir eylemdir. Yks veya hayatının herhangi döneminden bağımsız sporunu yapmalısın.

Bu sene hiç verimli bir şekilde ders çalışmadım, o yüzden büyük ihtimalle mezuna kalacağımı düşünüyorum. Yakın zamanda spora başlayacağım fakat yaz sonuna doğru dershaneye falan gideceğim. (bir ihtimal yurt dışı için dil kursuna da gitmeyi düşünüyorum) sizce bu üç şeyi aynı anda idame ettirebilir miyim?
Derece istiyorsan asla gidilmez.

Hocam mezun senemde 1 ay spora gitmeyi denemedim ve yapamadım bıraktım o yüzden iki işi aynı anda götürmek zor oldu mezunken. Sana tavsiyem 1 ay yazıl bir bak duruma. Eğer gerçekten derslerden birazcık düştüğünü hissedersen bırak.

Ben kickboks yaparken saat 8 de hazırlanmaya başlıyordum ve eve gel banyo derken işler saat 12'de bitiyordu. Ben devam ettiremedim bu yüzden ara verdim.
Bu birazda yapacağın spora bağlı. Spordan kastın 45dk 1 saat koşu ise hiç bir sorun teşkil etmez. Fakat benim gibi saatlerce süren sert antreman yapıp, hedefini de yüksek tutarsan imkansıza yakın.

Öncelikle cevaplarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aklıma şöyle bir şey geldi dershane 4 gün oluyor diye biliyorum yanlış değilsem. Dershaneye gitmediğim günler de dershane saatinin yarısını spora ayırmayı deneyeceğim. Bu beni yormazsa bu şekilde devam ederim eğer yorarsa da dediğiniz gibi ara veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı