YSL Y EDP muadil alınır mı?

Başarılı yapanları var başarısız yapanlar var. Piyasada en düzgün iş yapan firma Alberto Sego diyebilirim. Koku benzerliği genellikle yüzde 85 90 civarı olur. Burnuna gelen koku, orijinal parfüme oldukça benzer ama sıkıntı bundan sonra başlar. Koku genellikle tekdüze olur. Açılış notalarından sonraki temel notalar ve alt notalar geçişleri sıkıntılı olur veya o orijinal kokularda arka plandan gelen keskin tatlı bir his vardır. Aha bu kaliteli demeni sağlayan. sıcak bir koku hissi gelir belli belirsiz. Yumuşak bir kokudur o. O olmaz. Ve en önemlisi de yayılım pek olmaz. Belki ara ara rüzgarla. Ve koku senin belki 30 ila 50 santim çevreni aşamaz. Ve oturdukça sentetikleşir. Orijinal parfümlerde adamlar gerçek bitki veya çiçek özüt ve yağlarını kullanıyor. Muadil parfüm yapanlar sentetik aromalar ekliyorlar genellikle. Şöyle diyeyim kısacası. Koku karmaşık bir parfümse duvara toslayacaktır. Ama basit bir parfümse. Örneğin sıradan bir narenciye kokusuysa daha iyi sonuç alırsın. Ama sana yazdığım siteyi öneririm. Ben iki tane parfüm aldım. En azından naylon ve sabun kokusu değil kaliteli aromalar kullanmış adamlar. Uğraşılmış yani belli. Ve sana önerim şudur ki eğer bir randevun veya iş toplantın falan olursa bu tip bir muadil koku sıkıp gitme. Özel ve önemli anların için bir tane orijinal parfümün olsun evde. Muadil kokular günlük kullanılır ofiste bakkal markette şay bahçesinde vs. orijinali gibi kokan ve kaliteli kokan bir yazlık parfüm istersen de gir LCW'ye. Mavi şişede azarre kokusunu al. Veya 1200 * 1300 lira civarında 75 CC'lik versace blue jeans al. En azından orijinal, kaliteli ve ferah bir koku. Gündüz de gece de kullanılabilir. Derinlerden gelen orijinal parfüm atmosferi olacak o kokuda en azından. Ama Azarre'yi mutlaka dene. Kör alışa da uygun. 300*500 lira civarı. Muadil parfümlere beş basar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı