YT Premium'dan Spotify'a geçilir mi?

Spotify maksimum 320K OGG verirken 256K AAC veya OPUS verebiliyor YT Music.
Bunu ilk defa duydum, baktım ve evet doğruymuş, acaba geçmesem mi :D
Bu korsan değilki modlanmış YT Music. Hem Github'dan indirdim.
YTye verdiğim para oranın dönmesini sağlıyor + Google'a telemetri göndermezsem google neyi dinlediğimi algılayamaz. O sebeple istemiyorum.
Hidra bir ara Spotify'a da yayınlamayacağım artık demişti deprem olaylarında Spotify Türkiye yardım yapmayınca tweet i vardı ama sonra vazgeçti galiba ondan sonraki parçalarını Spotify'a yükledi çünkü.
Herhalse Spotify falan deprem yazısı yayınladı, o sebeple atmayacağım demişti çünkü.

YT'ye verdiğim para oranın dönmesini sağlıyor + Google'a telemetri göndermezsem Google neyi dinlediğimi algılayamaz. O sebeple istemiyorum.

Herhalse Spotify falan deprem yazısı yayınladı, o sebeple atmayacağım demişti çünkü.

Olabilir bir ara öyle bir tweet atmıştı da sonra son çıkan şarkılarını yükledi zaten Spotify'a bu arada konudan alakasız yakın zamanda Hidra albüm çıkarıcakmış kendi söylediğine göre tabii ne kadar yakın zaman bilememde.

Olabilir bir ara öyle bir tweet atmıştı da sonra son çıkan şarkılarını yükledi zaten Spotify'a bu arada konudan alakasız yakın zamanda Hidra albüm çıkarıcakmış kendi söylediğine göre tabii ne kadar yakın zaman bilememde.
En son Sago albümü beklediğimde 3 ay ertelenmişti geçen sene, Fatih abimden güzel bir albüm beklerim :D

YTye verdiğim para oranın dönmesini sağlıyor + Google'a telemetri göndermezsem google neyi dinlediğimi algılayamaz. O sebeple istemiyorum.

Geçerseniz daha yüksek kaliteyi alırsınız premium ile. Zaten bakıldığında YT'nin pek bi avantajı yok Spotify'a göre. Ama, YT'den remix vs. yani kullanıcı işi müzikler ve spotify'da yayınlamayan sanatçıları dinliyorsunuz ayrı.

Geçerseniz daha yüksek kaliteyi alırsınız premium ile. Zaten bakıldığında YT'nin pek bi avantajı yok Spotify'a göre. Ama, YT'den remix vs. yani kullanıcı işi müzikler ve spotify'da yayınlamayan sanatçıları dinliyorsunuz ayrı.
İki derdim var şu an birincisi Farazi v Kayra albümleri ki onlar da bi şekilde varlar, diğeri ise hesap aktarmaya üşenmem :D
İkinci dert değil, birinciyi çözdüm, videoyu da hallederim. Pre alacağım, düzü valla çekilmez.

Ayrıca, Apple Müzik en mantıklısı ama dinlediğiniz sanatçılar varsa. Ucuz fiyata ALAC elde ediyorsunuz. Tabi ekipman varsa.

İki derdim var şu an birincisi Farazi v Kayra albümleri ki onlar da bi şekilde varlar, diğeri ise hesap aktarmaya üşenmem :D
İkinci dert değil, birinciyi çözdüm, videoyu da hallederim. Pre alacağım, düzü valla çekilmez.
PC'de zaten engellersiniz reklamları, Tel'de de modlanmış kurarsınız, ama yinede siz bilirsiniz.

Ayrıca, Apple Müzik en mantıklısı ama dinlediğiniz sanatçılar var. Ucuz fiyata ALAC elde ediyorsunuz. Tabi ekipman varsa.
Ekipman dediğiniz Ipad için ses kartı ve 15 senelik Sennheiser açık profil odyofil kulaklığı sayılırsa o var ama orada da bootleg namına hiç bir şey yok.
Spotide falan kaçak göçek geçiriyorlar da orada hiç yok.

PC'de zaten engellersiniz reklamları, Tel'de de modlanmış kurarsınız, ama yinede siz bilirsiniz.
Video zaten eğer işim düşerse izliyorum, o dert değil yani aslında.

Ekipman dediğiniz Ipad için ses kartı ve 15 senelik Sennheiser açık profil odyofil kulaklığı sayılırsa o var ama orada da bootleg namına hiç bir şey yok.
Spotide falan kaçak göçek geçiriyorlar da orada hiç yok.
Hocam ekipman derken kayıpsız ses dinletebilecek ekipman demeyi kastetmiştim. Malum 20 liralık kulaklıkla FLAC,ALAC dinlemenin mantığı yok.

Apple Music de kullanabilirsin ama Android telefon kullanıyorsan pek önermem. Android uygulaması biraz sorunlu. YT Music'e gelirsek ses kalitesi olarak Spotify'den daha iyi. Uygulama olarak pek bir sorun görmedim ben(Android için konuşuyorum, İOS'da nasıldır bilmiyorum). Aktarım konusunda oynatma listeleri 3. parti programlar ile aktarılabiliyor. İndirdiğiniz içeriklere gelirsek Spotify üzerinden indirdiğiniz içerikleri YT Music'te tekrar indirmeniz lazım. Spotify dışından kurulan müzikleri ise görüyor. Başka artılara gelirsek YT Music'in müzik arşivi çok daha geniş. YT Music'te bir şarkıyı bulamama olasılığınız çok düşük. Üstelik bu artıları 10 TL daha ucuza(YT Preimum 20, Spotify 30 TL) alıyorsunuz. Bence geçilebilir.
Yanlış bilgiler.
  1. YT Music sadece 240kbps AAC yayın yapıyor ama Spotify 320kbps ve yakında kayıpsız müzik gelmesi bekleniyor.
  2. Redmi Note 8 telefonumda bile Apple Music'te sorun yaşamadım ve bazı telefonların ses çipi gayet iyi olduğundan kayıpsız müzik dinlenilebilir.
  3. YT Music'te şarkı bulamama olasılığın düşük çünkü çoğunu YouTube'dan çekiyor ve YouTube'a atılan şarkılar 128kbps-192kbps'e sıkıştırılıyor.

Hocam ekipman derken kayıpsız ses dinletebilecek ekipman demeyi kastetmiştim. Malum 20 liralık kulaklıkla FLAC,ALAC dinlemenin mantığı yok.
Kulaklık yeterli, babam yettiğini söylüyor. ses kartı eh işte, gitar ile garageband'ı aynı anda gezikmesiz işleyebiliyor Ipad üzerinde.
Daha önce adam gibi flac dinleyemediğim için bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı