YT Premium'dan Spotify'a geçilir mi?

Yanlış bilgiler.
  1. YT Music sadece 240kbps AAC yayın yapıyor ama Spotify 320kbps ve yakında kayıpsız müzik gelmesi bekleniyor.
  2. Redmi Note 8 telefonumda bile Apple Music'te sorun yaşamadım ve bazı telefonların ses çipi gayet iyi olduğundan kayıpsız müzik dinlenilebilir.
  3. YT Music'te şarkı bulamama olasılığın düşük çünkü çoğunu YouTube'dan çekiyor ve YouTube'a atılan şarkılar 128kbps-192kbps'e sıkıştırılıyor.
Bir telefonda ne yaparsanız yapın adamakıllı kayıpsız ses dinleyemezsiniz. DAC, düzgün bir sistem lazım.

Ekipman dediğiniz Ipad için ses kartı ve 15 senelik Sennheiser açık profil odyofil kulaklığı sayılırsa o var ama orada da bootleg namına hiç bir şey yok.
Spotide falan kaçak göçek geçiriyorlar da orada hiç yok.

Video zaten eğer işim düşerse izliyorum, o dert değil yani aslında.
Sennheiser var ise harici DAC/AMP alıp Apple Music'ten devam edin. Modeli nedir? Eğer ahım şahım bir şey değilse gerekmez.
Hocam ekipman derken kayıpsız ses dinletebilecek ekipman demeyi kastetmiştim. Malum 20 liralık kulaklıkla FLAC,ALAC dinlemenin mantığı yok.
Kulaklık, kayıpsız ses dinletmeyi sağlamaz.
Kulaklık yeterli, babam yettiğini söylüyor. ses kartı eh işte, gitar ile garageband'ı aynı anda gezikmesiz işleyebiliyor Ipad üzerinde.
Daha önce adam gibi flac dinleyemediğim için bilemiyorum.
FLAC dinlemek için Qobuz ve Tidal gibi yerlerden alabilirsiniz.
Bir telefonda ne yaparsanız yapın adamakıllı kayıpsız ses dinleyemezsiniz. DAC, düzgün bir sistem lazım.
Apple USB-C DAC duydun mu hiç? Başlangıç odyofil için baş tacıdır. Olmazsa 24bit 96khz Fiio DAC'leri var. BT olarak da alabilirsin, bunlar en az masaüstü DAC kadar iyidir, mesela Schiit ve Topping.

Kulaklık yeterli, babam yettiğini söylüyor. ses kartı eh işte, gitar ile garageband'ı aynı anda gezikmesiz işleyebiliyor Ipad üzerinde.
Daha önce adam gibi flac dinleyemediğim için bilemiyorum.
Açıkcası hocam, deneyebilirseniz Apple müzik denemeniz iyi olur deneme sürümü vs. varsa. ALAC'ı deneyimlersiniz (Gerçi onu korsan yollarla da yapabilirsiniz ama) bi bakın ve karşılaştırın. Hangisi iyi olursa ondan devam edin.

Sennheiser var ise harici DAC/AMP alıp Apple Music'ten devam edin. Modeli nedir? Eğer ahım şahım bir şey değilse gerekmez.

Apple USB-C DAC duydun mu hiç? Başlangıç odyofil için baş tacıdır. Olmazsa 24bit 96khz Fiio DAC'leri var. BT olarak da alabilirsin, bunlar en az masaüstü DAC kadar iyidir, mesela Schiit ve Topping.
Gerizekalı telefonumda USB C yok aldığım güne lanet olsun şu telefonu, Reeder P13 Blue Plus, 3 kamera gibi gösterio tek kamerası olan, milyon yıllık eski girişi kullanan çöp ses kartlı bir telefon, KAÇIN.

Sennheiser HD 518.

Zaten farkındaysan 20 liralık kulaklık derken örnek verdim, bilmediğim bir şey değil. Bilmeseydim sonraki mesajı yazmazdım. Ayrıca, mesajınızda DAC ile dinlenir diye bir ibare yok. Eksik yazıp anlamamızı beklemek ayrı bir seviye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı