Telefon için Spotify uygundur. Belki kayıpsız gelirse CD kalitesinde dinlersiniz [yaklaşık 1411Kbps]Şu anda ses kalitesinden de ziyade arşiv genişliğini düşünüyorum çünkü daha önce hiç Apple kullanmadım.
Sosyal imkanlar arasında ne farklar var? O konuda Spoti beni çok çekiyor.
Çoğunlukda 128 tercih ediyorum dışarıda dinlerken, internette fazla bir şey yapmadığım için paketi küçük tutuyorum, evde FLAC'a ulaşırım fakat 7-24 kalite ihtiyacım yok biraz da o sebeple çekiyor.Telefon için Spotify uygundur. Belki kayıpsız gelirse CD kalitesinde dinlersiniz [yaklaşık 1411Kbps]
Öyle bir kalite arayışınız yok ise Spotify'dan devam edin.Çoğunlukda 128 tercih ediyorum dışarıda dinlerken, internette fazla bir şey yapmadığım için paketi küçük tutuyorum, evde FLAC'a ulaşırım fakat 7-24 kalite ihtiyacım yok biraz da o sebeple çekiyor.
Arşiv genişliği de spoti gibi duruyor, sanırım spotify alacağım birkaç yere daha sorupÖyle bir kalite arayışınız yok ise Spotify'dan devam edin.
Başka yere sormaya gerek yokArşiv genişliği de spoti gibi duruyor, sanırım spotify alacağım birkaç yere daha sorup
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim![]()
Kullanıcı deneyimi açısından belki bir iki özel durum yaşayan olmuştur diye soracaktım, sonra vazgeçip kurdumBaşka yere sormaya gerek yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.