Vallahi bilmiyorum haftaya açıklanır herhalde haftaya 20’sine gelmiyor zaten ayın. 5’inde tercihler bitti 2 hafta geçince üzerinden 19’u oluyor. Geçen sene 2 hafta sonra açıklanmış herhalde.
Vallahi bilmiyorum haftaya açıklanır herhalde haftaya 20'sine gelmiyor zaten ayın. 5'inde tercihler bitti 2 hafta geçince üzerinden 19'u oluyor. Geçen sene 2 hafta sonra açıklanmış herhalde.
C ile giriş yapılıyor diye biliyorum. Devamında seçmeliler falan oluyor sanırım bazı derslerde de farklı dillerden ödevler yapman gerekiyormuş sanırım. İnternete yazıp detaylı ders programına ulaşırsın herhalde.
C ile giriş yapılıyor diye biliyorum. Devamında seçmeliler falan oluyor sanırım bazı derslerde de farklı dillerden ödevler yapman gerekiyormuş sanırım. İnternete yazıp detaylı ders programına ulaşırsın herhalde.