ytvideoindir.com yan sekmede açılan virüs müdür?

DexDark

Femtopat
1.dün Savefrom.netden video indirdim ve yan sekme açılıp kapandı işkilendim araştırdım. Kaspersky indirdim bu gün hızlı tarama yaptım, bir şey çıkmadı, sizce virüs indirmiş midir?
Biraz önce video indirecektim ve ytvideoindir.comdan video indiricekken yan sekme reklamı çıktı ve kis indirme engelledi ded,i sizce virüs girmiş midir? Bir kişide de aynı sorun olmus, format at vb diyorlardı. İşkilendim açıkcası, hızlı tarama yaptırdım birşey çıkmadı, sizce format atayim mi?

1.dün savefrom. Netden video indirdim ve yan sekme açılıp kapandı işkilendim araştırdım. Kaspersky indirdim bu gün hızlı tarama yaptım, bir şey çıkmadı, sizce virüs indirmiş midir?
Biraz önce video indirecektim ve ytvideoindir. Comdan video indiricekken yan sekme reklamı çıktı ve kis indirme engelledi ded, i sizce virüs girmiş midir? Bir kişide de aynı sorun olmus, format at vb diyorlardı. İşkilendim açıkcası, hızlı tarama yaptırdım bir şey çıkmadı, sizce format atayim mi?

İndirdiysen virüstür ama indirmemişsin. Engellenmiş dedin zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pop-up, aniden açılıp kapanan sekmelere böyle deniyor. Genelde reklam içerikli oluyor, indirme yapmadıysa sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı