Steam Yükleme ekranında kalıyor

Silinceğini sanmam buga girmiş olabilir mi?

Ben şöyle yaptım ve oldu. İlk önce sol üst köşeden Steam'ı oradan Ayarlar'ı seçtim. İndirmelerden kütüphane klasörlerine girdim ve karşıma çıkan dizine sağ tıklayıp klasörü onar yaptım. Sonra yüklü olan ama yüklü olduğu gözükmeyen oyunları Steam'den yüklemeye, indirmeye başladım. İndirmek yerine, kendiliğinden oyunun diskteki dosyalarını taramaya başladı. En sonunda da dosyaları doğruladı ve indirme yapmadan oyunlar açıldı. Her oyun için bu işlemi yaparsanız oyunlar Steam'de yüklü görünür. Biraz zahmetli. Dosyalar tak diye doğrulanmıyor bir süre bekletiyor. Ama sıfırdan indirmekten iyidir. Keşke sil yükle yapmak yerine Görev Yöneticisi'nden kapatmayı deneseydiniz.

İndikten sonra biraz daha açık bir şekilde anlatabilir misiniz?

Ayrıca Steam inmiyor.

İndikten sonra biraz daha açık bir şekilde anlatabilir misiniz?

Ayrıca Steam inmiyor.

1. "Yerel ağ bağlantısı”nı sağ tıklayarak “özellikler”i seçiniz...
  2. Açılan menüde 'otomatik olarak bir IP adresi al' ve “DNS sunucu adresini otomatik olarak al” bölümlerini işaretledikten sonra “tamam”a tıklayın.

Anlamadım hocam?

Klasörü?

DNS ayarı nasıl otomatik yapılır?
bilgisayarınızın “denetim masası”na girdikten sonra “ağ bağlantıları”nı tıklayınız.

1691049934576.png

Nereden yapacağım.

Ya da sol alttaki Windows tuşuna sağ tıkla ayarlara tıkla ağ ve internete tıkla Ethernet'e tıkla ağ a tıkla aşağı in IP ayarlarında ilk sıradaki yere düzenleye tıkla otomatik DHCP ise el ile girilene tıkla 8. 8. 8. 8 yap olmazsa 8. 8. 4. 4 yap el ileyse otomatiğe al. Başka da aklıma bir şey gelmiyor modemi resetle bu da olmazsa.

Nereden yapacağım.

Başka sorun olursa yardım etmeye çalışırım. Bunu yapınca büyük ihtimalle sıkıntın çözülür.

Dosya Ekleri

• 1691049929449.png
    1691049929449.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Hocam Wallpaper Engine durmadan çalışıyor bu yüzden yükleme yapamıyorum. Klasör boş olmalıdır diyor ve dosyayı silemiyorum Wallpaper Engine çalıştığı için görev yöneticisindende kapattım.

Ama silinmiyor bir türlü.

Nereden yapacağım.

Oradan yapamazsan da en basit yapılma arama motoruna ağ bağlantılarını görüntüleye tıkla internetine sağ tıkla özelliklere gir internet protokolü sürüm 4'e çift tıkla, lk başta 8 8 8 8 yap olmazsa 8 8 4 4 yap.

Hocam Wallpaper Engine durmadan çalışıyor bu yüzden yükleme yapamıyorum. Klasör boş olmalıdır diyor ve dosyayı silemiyorum Wallpaper Engine çalıştığı için görev yöneticisindende kapattım.

Ama silinmiyor bir türlü.

Ne silinmiyor?

Hocam bilgisayarı sıfırlasam düzelir mi zaten sıfırlayacaktım.
Hocam silinmeme sorunu Wallpaper Engine çalışıyor diyor görev yöneticisindende kapattım ama olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı